Η ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Κ-ΛΕΦΤ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ» !

Πως έγινε το “διαζύγιο” Τσίπρα με Βαρουφάκη; Πως έγινε “ναι”  το “όχι”…

Η ροζ πολιτική φαντάζει ξεκρέμαστη, δύσκολα συναρτάται με τις πολύ πιεστικές ανάγκες της χώρας των Ελλήνων. Συνοψίζεται στον επαρχιώτικο καταναγκαστικό προσανατολισμό των ομιλιων του Τσίπρα, «για την Ευρώπη» (ρε γαμώτο). Η πολιτική λειτουργία αυτή καθεαυτή με την τρομώδη προπαγάνδα παραπέμπει σε υπόθεση κατασκοπείας..  Οι εμφανιζόμενοι ως «αριστεροί» υπονόμευσαν και διέλυσαν την Ελλάδα κι ακόμα με την αδράνεια επί 6 μήνες σφαγιάζουν τον ελληνικό λαό. Σαφώς επιδιώκουν εμφύλιο, διότι μόνη απάντηση σε Εθνοκάθαρση σε ολους τους αιώνες παραμένει  το «ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ» ! 

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ: ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ !

 

Μιά συμμορία με παραρτήματα είναι όλοι οι επιδοτούμενοι ΜΚΟ «αριστεροί» και «αναρχικοι», εξίσου οι «τρομοκράτες» με τους ροζ «δημοκράτες». Οργάνωση-υποστήριξη παρέχουν οι υπηρεσίες των «συμμαχων» αγγλοαμερικανοϊσραλητών και Τούρκων, οι οποίες αλωνίζουν καπου 20 χρόνια ελεύθερα αφ’ ότου δηλαδή έπαψαν να υπάρχουν ελληνικά στεγανά ..Οι Αλήτ ολιγάρχες παρέχουν επιχειρησιακές βάσεις καλύπτοντας δραστηριότητες με άλλες σε όλο το φάσμα.    Ο στόχος τους εντελώς «μπανάλ» σε τέτοιες περιπτώσεις, η Κατάλυση τους ελληνικου κράτους, η οποία ήδη επετεύχθει, με την Εθνοκάθαρση στον ελληνικό λαό, που ολοκληρώνεται πολύ σύντομα απ’ ότι εκτιμάται..

Συχνά κατηγορείται η ελληνική πολιτική πως δεν έχει σχέδιο και στόχους.. Τα τελευταία χρόνια, καθώς φούσκωναν ολοένα και περισσότερα βαλάντια, ο σκοπός της νέας Αλωσης ήταν κοινό μυστικό.  Οι εντός των τειχών καταλάβαιναν και κάποιοι αδιάφορα ομολογούσαν ότι παμε την Ελλάδα στα βράχια..  Το συγκλονιστικό αυτό γεγονός ήταν κοινή συνείδηση σε όσους έζησαν μέσα στη δημόσια σφαίρα τα χρόνια αυτά βλέποντας την υπονομευση συντροφιά με τη διαφθορά  να θεριεύουν σε όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους.

Αλήθεια πάντως είναι ότι δεν φοβούνται να φανούν ότι υποστηρίζουν «συντρόφους» τρομοκράτες.

ΑΥΓΗ : Όπως αναφέρεται στο athens.indymedia.org, «ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετήχθη πριν μια βδομάδα περίπου από τις Φυλακές Δομοκού στις Φυλακές Αυλώνα. Σήμερα με το γελοίο πρόσχημα ότι υπήρχαν πληροφορίες για σχεδιαζόμενη προβοκάτσια εναντίον του στις φυλακές Αυλώνας επιχείρησαν να τον μεταγάγουν πίσω στις φυλακές Δομοκού. Μετά την άρνηση του συντρόφου να επιστρέψει στο Δομοκό τον μετέφεραν εκτάκτως στις φυλακές Κορυδαλλού όπου αντί να τον τοποθετήσουν στο παράρτημα των γυναικείων φυλακών όπου βρίσκοταν επί 13 συναπτά έτη τον κρατάνε στους κοινόχρηστους χώρους των αντρικών Κορυδαλλού γιατί αρνείται να μπει σε οποιαδήποτε πτέρυγα εκτός του παραρτήματος. Ο σύντροφος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει προκειμένου να τοποθετηθεί στο παράρτημα των γυναικείων φυλακών.
Φαίνεται πως επιχειρείται να δημιουργηθεί τετελεσμένο ώστε ο σύντροφος Δημήτρης Κουφοντίνας να επιστρέψει ξανά στις φυλακές Δομοκού αν και πλέον τυπικά υποτίθεται δεν λειτουργούν ως φυλακές τύπου Γ'».
Left.gr

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + eight =