ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΔΝΤ ΜΕ ΝΕΑ ΦΡΙΧΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ

ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΖΟΜΠΥ» ΤΑ ΕΚΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ ΔΝΤ !

«ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΔΟΛΙΕΣ ΓΙΑ  ΜΑΞΙΜΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ «Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΣ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙς «ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ» :

…Προκειμένου να εκταμιευτεί η πρώτη δόση του νέου προγράμματος, η Ελλάδα θα πρέπει μέσα σε τρεις μήνες (έως το Νοέμβριο) να έχει περάσει από τη Βουλή και εν συνεχεία υλοποιήσει μια σειρά σκληρών και επώδυνων μέτρων.

 

Dimitris Soulis : Ακουσα τον Λφαζάνη να λέει ότι η αριστερή πλατφόρμα θα υπηρετήσει το «ΟΧΙ » μέχρι τέλους… αλλά δεν τον άκουσα να λέει στον κόσμο να μη πληρώσει τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τα υφεσιακά μέτρα και μάλιστα να προσφέρει η αριστερή πλατφόρμα και υποστήριξη ! Το να μη ψηφίζει τα μέτρα η αριστερή πλατφόρμα αλλά να στηρίζει την κυβέρνηση είναι σαν να λέει γαμήστε τον κοσμάκη και εμείς θα παίρνουμε μάτι…..

ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΖ ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ

Τα 16 νέα προαπαιτούμενα που ζητούν οι δανειστές, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, είναι τα εξής:

1. Αλλαγές στους νόμους περί προσλήψεων στο Δημόσιο, ρύθμισης των χρεών με 100 δόσεις, κρατικής χρηματοδότησης της Βιομηχανίας Ζάχαρης. Ζητά την κατάργηση του υψηλού συντελεστή της έκτακτης εισφοράς 8% στα ετήσια εισοδήματα άνω των 500.000 ευρώ. Παράλληλα απαιτεί από την κυβέρνηση να υιοθετήσει νομοθεσία για την αντιστάθμιση των επιπτώσεων της εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων σχετικά με τις αυξήσεις στις συντάξεις και το εφάπαξ.

2. Αλλαγή στο νόμο για το διορισμό των διοικητικών των νοσοκομείων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανεξάρτητη επιλογή τους.

3. Να μένουν δια βίου εκτός δημοσίου όσοι έχουν κατηγορηθεί για δωροδοκία, όπως έγινε με τους γιατρούς του ΕΣΥ που είχαν κατηγορηθεί για «φακελάκια».

4. Την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης για τις πρόωρες συντάξεις στα 67 έτη ή στα 62 έτη με 40 χρόνια ασφάλισης από το 2022.

5. Τη μείωση στο μισό της δαπάνης για τα επιδόματα πετρελαίου θέρμανσης στον προϋπολογισμό του 2016.

6. Την κατάργηση των φοροαπαλλαγών για τους αγρότες, αρχίζοντας από τη μείωση της επιδότησης στο αγροτικό ντίζελ κατά 50%, αλλά και από την κατάργηση του αφορολογήτου των 12.000 ευρώ.

7. Την αύξηση του φόρου για τους εφοπλιστές.

8. Την επίτευξη των αναγκαίων τροποποιήσεων έγκαιρα προκειμένου να διασφαλιστεί η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ του 2015.

9. Τη μείωση των τιμών στα εκτός πατέντας φάρμακων και την επανεξέταση των ορίων στη συνταγογράφηση γενοσήμων.

10. Την μείωση κατά 200 εκατ. ευρώ στις στρατιωτικές δαπάνες από το 2016, με περικοπές από τις δαπάνες προσωπικού και από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

11. Τον έλεγχο σε μισθούς και επιδόματα, ειδικά στα οδοιπορικά και τις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων.

12. Την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας (ΟΑΣΑ)

13. Την μείωση του ακατάσχετου ορίου των 1.500 ευρώ για τους οφειλέτες στο Δημόσιο, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις τράπεζες.

14. Την αλλαγή του νόμου για τις ρυθμίσεις των οφειλών στο Δημόσιο και στα Ταμεία με αυστηρότερα μέτρα για τους μεγαλοοφειλέτες (για ποσά άνω των 100.000 ευρώ).

15. Την απελευθέρωση της αγοράς με βάση την εργαλειοθήκη και τις συντάξεις του ΟΟΣΑ. Ενώ, ως προτεραιότητα εμφανίζεται η απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων και τις Κυριακές.

16. Την ολοκλήρωση μέχρι τον Οκτώβριο της πώλησης τουλάχιστον του 51% των μετοχών του ΟΛΠ και ΟΛΘ, όπως και την πώληση της ΤΡΕΝΟΣΕ. Παράλληλα, απαιτείται να κλείσει η διαπραγμάτευση με τη Fraport για την παραχώρηση 10 μεγάλων αεροδρομίων της χώρας.

Το σταυρουδάκι ας έλειπε μανδάμ..150 ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί και bodyguards, απαίτηση των τροικανών να μην υπάρχουν ένστολοι στο Hilton και στις συναντήσεις τους, φιλάνε τους διεθνεις τεχνοκράτες της Εθνοκάθαρσης των Ελλήνων.. Παράλληλα με την ενεργοποίηση του σχεδίου «Μπιγκ Μπράδερ-Μπιγκ Σιτ» της Κομαντατουρ του Πανούση ολοκληρώνεται μέσα στο «μπάνια του λαού» η ψήφιση όλων των εφαρμοστικών νόμων του μνημονίου για να αποφευχθούν αντιδράσεις και έκτροπα από διάφορες κοινωνικές ομάδες.  Ντόπια και ξένα ενεργούμενα του τραπεζαλήτικου σιωνισμού υφάναν ένα πλέγμα «ασφαλείας» που όμοιο του ποτε δεν είχε στηθεί πουθενά, ειδικά για το ηττημένο Εθνος των Ελλήνων

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × five =