ΗΠΑ: Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ» ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΠΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΣ

Ιδού η απάντηση της Μέρκελ στις πιέσεις των Αμερικάνων που ξεδιάντροπα επισείουν το ελληνικό ολοκαύτωμα, ζητώντας «μεταρρυθμίσεις» ! Δικός της τώρα κι ο Τσίπρας κι όλα τα τσογλάνια του «ελληνικού» πολιτικού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που μαρτυράει τη χώρα απο εποχής Σημίτη.

«ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ» ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ !

Ευρεία σύσκεψη για την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα συγκαλεί στις 6 Αυγούστου ο Λευκός Οίκος, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η σύσκεψη με περίπου 40 παράγοντες της ομογένειας. ήρθε σε συνέχεια των επαφών των κυπριακής καταγωγής παραγόντων της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας με αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, στις 15 και 16 Ιουλίου στην Ουάσιγκτον.

ΔΙΑΛΥΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Christos Tsilis: Πάμε για Γιουγκοσλαβοποιηση…Τοτε ηταν ο Γκένσερ με τον Κολ, τώρα είναι ή εβραίο-πολωνή Μερκελ με τον Σόιμπλε…Η ιστορία επαναλαμβάνεται, μετα απο σχεδόν 25 χρόνια.. Καλή μας τύχη!!!

 

Η σχετική πρόσκληση του Λευκού Οίκου αναφέρει ότι ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ντένις ΜακΝτόνα και ανώτεροι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης -μεταξύ άλλων κι η αρμόδια για τους χειρισμούς της Ελλάδας στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας Κάρολιν Ατκινσον- θα συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα με τους παράγοντες της ομογένειας.

Σε προηγούμενη συνάντηση των ομογενών με αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης, στις 15 Ιουλίου, η αμερικανική πλευρά ζητούσε ιδέες για τρόπους βοήθειας προς την Ελλάδα, τόσο με ανθρωπιστική βοήθεια, όσο και σε στρατιωτική για κάλυψη αναγκών και προσέλκυση επενδύσεων, αλλά και τεχνική βοήθεια για την προώθηση των αναγκαίων «μεταρρυθμίσεων».  Δηλαδή, ύστερα από 6 χρόνια σε υφεσιακό σπιράλ/αποστράγγιση ΔΝΤ, προέχει πάντα η Εθνοκάθαρση στους Ελληνες. Αυτή είναι η πραγματικότητα των «μεταρρυθμίσεων» από τις δωσίλογες κυβερνήσεις που κατέλυσαν το ελληνικό κράτος..

Μεταξύ των καλεσμένων είναι ο Τζέιμς Τσάνος, ο Φιλ Αγγελίδης, ο Εντι Ζεμενίδης, ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος, ο Εντι Μανάτος, ο Αντζελο Τσακόπουλος  κ.α.

Στο ίδιο πάντα πλαίσιο, ειδικό φόρουμ για την Ελλάδα, με διάφορους ομιλητές που θα διερευνήσουν πτυχές της κρίσης και τρόπους για βοήθεια στην Ελλάδα να ανταπεξέλθει των ανθρωπιστικών πτυχών της κρίσης, να κάνει μεταρρυθμίσεις και να προσελκύσει επενδύσεις, διοργανώνει στην Ουάσιγκτον τις 30 Σεπτεμβρίου η Ομάδα Ελληνικών Θεμάτων του Κογκρέσου (Hellenic Caucus), με συμπροέδρους τον Κώστα Μπιλιράκη και την Καρολίν Μαλόνι. Οι πληροφορίες μιλούν για τριήμερο φόρουμ, με στόχο την ευαισθητοποίηση του Κογκρέσου και της κυβέρνησης.

 

Υπ’ οψη, την ομογένεια την έχουν υπονομεύσει οι προδότες που κυβερνουν την Ελλάδα ώστε να μην μπορεί να συναθροισθεί και να συνδράμει τους υπόδουλους στην Ελλάδα.. Γι αυτό και είμαστε οι μόνοι ευρωπαίοι που δεν μας αφήνουν να ψηφίζουμε από το εξωτερικό στις εκλογές, ούτε να παρακολουθούμε ελληνικά κανάλια, από ευρωπαίκές έστω χώρες..  Ηταν μια στρατηγική επιλογή του Αντρέα.. Δεν υπάρχει ελληνικό λόμπυ στην Αμερική, έχει ηττηθεί κατά κράτος από το φιλότουρκο εβραίικο λόμπι προδομένο από την Αθήνα. Ρωτήστε τους δικούς σας στην Αμερική, να σας το πουν..

Τέλος στο εξωτερικό η Ελλάδα διαθέτει το καλύτερο σνθρώπινο δυναμικό ανάμεσα στις ευρωπαϊκες χώρες τουλάχιστον ως προς τα διδακτορικά στον ακαδημαϊκό χώρο.. Εάν απελευθερωθεί η χώρα, ύστερα απο Κάθαρση/οργάνωση ελληνικού κράτους, πανστρατιά από τα καλύτερα μυαλά θα βοηθούσε στην ανοικοδόμηση, παρακαλώντας να δουλέψει στην Ελλάδα, φερνοντας τεχνογνωσίες, χρήματα, δημόσιες σχέσεις κλπ

Προϋπόθεση δηλαδή για να σμίξουμε στον τόπο μας μέχρι 20 εκατομμύρια ρωμιοί, να μη βρούμε μπροστά τους κάποιον Τσιπραντρέα, Μπαρουφάκη ή Μητσοτάκη να μας γερμανομιλάει όπως ο κώλος στη λεκάνη…

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen + four =