ΤΟ GREXIT ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ !

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !

Ο,τι νά ‘ναι εκστομίζει ο πορδυπουργός για να μεταθέσει την προσοχή του λαού από το Γκρέξιτ που τείνει να γίνει αίτημα όλων.. Μέχρι θέμα «ψεκασμένο» περί προσπάθειας αποσταθεροποίησης της «πρώτης φορά αριστεράς» με ασύμμετρες επεμβάσεις.. Λίγο Χρόνο για να μας υποδουλώσει θέλει το Κατοχικό  επιτελείο ως τις 20 Αυγούστου και δίνει τα πάντα(σε μπαρούφες) γι’ αυτό το σκοπό..

Αλέξης Τσίπρας στο Κόκκινο: «Το μνημόνιο είναι λάθος συνταγή, δίνουμε μάχη να απεγκλωβιστούμε.(σσ. τρίχες κατσαρές)  Ο ΣΥΡΙΖΑ συντεταγμένα θα πάρει αποφάσεις»


«Δεν γίνεται να παρουσιαζόμαστε εμείς ως αποστάτες από τις αξίες, ενώ οι άλλοι δρέπουν δάφνες ιδεολογικής καθαρότητας. Θα φτάσω ως το τέλος για να διασφαλίσω την ενότητα, αλλά εκβιασμένη ενότητα δεν υπάρχει πουθενά. Θα περίμενα στάση συντροφικότητας και αλληλεγγύης, στήριξη με κατάθεση της διαφωνίας μέχρι να κλείσει η συμφωνία.
Με ορισμένους συντρόφους δίναμε μάχες, είχαμε την ίδια αγωνία να βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Οι ίδιοι άνθρωποι μετά τη μάχη που έδινα επί 17 ώρες, αφού εξασφάλισα ότι δεν θα κλεισουν οι τράπεζες. τωρα κάποιοι επιστρέφουν στην ιδεολογική καθαρότητα. Δεν λειτουργώ με κουλτούρα αρχηγισμού, γι’ αυτό δεν ζήτησα διαδικασίες αποκλεισμού

Σκεπτικισμό προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού σε «ξένο δάχτυλο» στις τελευταίες ταραχές.  Ο Τσίπρας υπενθύμισε ότι στις 15 Ιουλίου συνελήφθησαν συνολικά 15 αλλοδαποί που συνελήφθησαν ουδείς εκ των οποίων είναι Έλληνας, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμούς του μετρό. Οι συλληφθέντες είναι τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί.

Πλην του Αυστραλού όλοι οι υπόλοιποι προέρχονται από χώρες προτεκτοράτα ή συμμαχικές των Γερμανών.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων μπροστά απο την Βουλή, συνελήφθησαν συνολικά 14 άτομα – ανάμεσά τους ένας Ιταλός και ένας Αλβανός – οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια και επιθέσεις εναντίον αστυνομικών. Ο Τσίπρας επισήμανε ότι  «καλύφθηκε αυτό το γεγονός, αποσιωπήθηκε, και δεν επρόκειτο για μετανάστες (πρόσφυγες θέλει να πει) αλλά για ξένους που δεν είχαν καμία δουλειά να βρίσκονται εκεί»

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΝΤΡΑΠΗΚΑΜΕ …

Ας σημειωθεί εδώ ό,τι σήμερα η Λαγκάρντ επανέλαβε ό,τι το νέο Μνημόνιο δεν έχει καμια ελπιδα επιτυχίας, και ο ελληνικός λαός θα εξαθλιωθεί χωρίς λόγο όπως και στα δύο προηγούμενα, και όλα αυτά για να σώσει η Ελλάδα το ευρώ. Οι αμερικάνοι δείχνουν το δρόμο, μέχρι τώρα ο Τσίπρας αρνείτε να τον ακολουθήσει..

ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ !

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 4 =