ΜΕ ΤΟ «ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» ΓΙΟΡΤΑΣΘΗΚΕ φετος Η 41η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Θυμάστε, τότε που οι Αμερικάνοι επανέφεραν τον «Εθνάρχη» και τις δωσίλογες πολιτικές φαμίλιες, για να επικυρώσουν το Διχασμό στην Κύπρο και να κρατήσουν την Ελλάδα ημιανεξάρτητη, περιφερειακά σε Βαλκάνια και Μ. Ανατολή ανύπαρκτη, σε ανταγωνισμό με Τουρκία.

Αθανάσουλας Χρήστος:  Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου, σκύβω το κεφάλι στα μαρτύριά σου και θαυμάζω λαέ μου τα έργα σου. (σημερινή φωτογραφία έξω από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΥΡΓΟΥ…)

wpid-wp-1437745306637.jpegΜπουνιές κλωτσιές και πανικός σε υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στη Λούτσα με ανθρώπους να είναι στημένοι σε ουρά χιλιομέτρων για τα 300 ευρώ, καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής ζητώντας παρέμβαση της αστυνομίας.

Οι Ελληνες πολίτες ζούμε 5 χρόνια σε συνθήκες οικονομικού αποκλεισμού, ΕΜΠΑΡΓΚΟ, όπως οι Παλαιστίνιοι, ύστερα από λεηλασία και προδοσία της χώρας, από τους πολιτικούς τσαρλατάνους που υποδύονται τους αρχηγούς κομμάτων  για λογαριασμό ντόπιων και διεθνών Τραπεζαλήτ. Εχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ της ύφεσης  και της δημογραφικής καθίζησης, των αυτοκτονιών συμπεριλαμβανομένων, ενώ έχουν περάσει στο καθημερινό λεξιλόγιο η Εθνοκάθαρση με τη Γενοκτονία!
Αποψή μας από καιρό εκπεφρασμένη, ότι τώρα μας σφίγουν στο λαιμό με οικονομική ασφυξία προκειμένου «να βγεί ο λαός χύμα στους δρόμους να τον τσακίσουν οι πραιτωριανοι της Κατοχής».  Ετσι, πάμε σε άλλα αχαρτογράφητα νερά ταχύτερης εξόντωσης με υποκατάσταση του ιθαγενούς πληθυσμου με τα άλλα θύματά τους από τους πολέμους της νέας Νέας Τάξης στην ευρύτερη  περιοχή.

Φωτογραφία του Tiganitas Sotiris.

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × one =