ΣΤΟ ΣΦΥΡΙΖΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΘΩΣ αυριο ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΑΖΙΚΑ ΩΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ZWH

«Υπάρχει θεσμική δυσαρμονία», λέει το μότο του Συστήματος για τις σχέσεις Ζωής με Τσίπρα, κατι που επαναλαμβάνουν στερεότυπα τα κατοχικά παπαγαλάκια.. Η Ζωη σήμερα προσπάθησε στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό να χτιστεί ένας τρόπος συνύπαρξης ανάμεσα στις μνημονιακές και στις αντιμνημονιακές δυνάμεις του Σφύριζα. Οι μνημονιακοί έχουν πλειοψηφία στην κυβέρνηση του Τσίπρα και στη Βολή οι αντιμνημονιακοί στην Κ. Ε. του κόμματος και στο αριστερό κοινό..  Ετσι θα μπορούν και οι δύο πλευρές να ακουμπήσουν η μία πάνω στην άλλη, να έχουν δηλαδή αποφασιστική στήριξη άμα βρεθούν στα σκούρα.. Η συνεδρίαση διακόπηκε και θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, γιατί ο Αλέξης ζήτησε να μιλήσει με τους πρωτοκλασάτους στην κυβέρνηση που προσέτρεξαν μετά.. 

 

Η «ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ» ΔΙΣΤΑΖΕΙ ;

Από αύριο θα αρχίζουν να καταφθάνουν στην Αθήνα οι επικεφαλής των θεσμών και του ESM, ενώ από ελληνικής πλευράς στο επίπεδο της τεχνικής διαπραγμάτευσης θα ηγείται ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ), Γιώργος Χουλιαράκης. Πρόκειται συνολικά για μεγάλη ομάδα 110 ατόμων, που θα προσθέσει αποφασιστικότητα στο επερχόμενο πογκρόμ κατά των «οφειλετών», πλαισιώνοντας όλα τα υπουργεία…

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών, επισήμαναν ότι δεν τίθεται ζήτημα λήψης νέων προαπαιτούμενων μέτρων, πέραν αυτών που ήδη ψηφίστηκαν στις δύο συνεδριάσεις της Βουλής, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πιέσεις περί του αντιθέτου από ορισμένους από τους δανειστές. Δηλαδή για να μην προλάβει κανείς δυνατά να αντιδράσει, το θέμα είναι ανοιχτό, όπως όλα τα θέματα στις δικτατορίες που επιβάλουν τα καθεστώτα ΔΝΤ, ώστε να μη γνωρίζει κανείς πότε και πως εφορμούν…

Ετσι ανοιχτή παραμένει η συμμετοχή του ΔΝΤ, αν και αρχικά πληροφορίες ανέφεραν ότι η αποστολή θα επισκεπτόταν την ελληνική πρωτεύουσα την Παρασκευή ή το Σάββατο.  Βεβαίως πιθανόν να μην ανακοινώσουν την αμερικανική συντονιστική λειτουργία, αλλά αλλίως δεν γίνεται αν θέλουν να έχουν οι υπόλοιποι πλήρη στήριξη.  Οι πληροφορίες που διαρρέουν αναφέρουν ότι γίνονται πάλι δεύτερες σκέψεις και η απόφαση για την αναχώρηση της Αποστολής δεν έχει ληφθεί ακόμα. Ο εκπρόσωπος Τζέρι Ράις δεν ήθελε να πει κάτι για την επίσκεψη της κατοχικής Αποστολής και της Ρουμάνας κ. Ντέλια Βελσκουλέσκου που θα φέρεται να αναλαμβάνει πραίτωρας στον έρμο τόπο μας.. «Δρακουλέσκου» τη λέει ήδη έξω ο κόσμος.

Η κυβέρνηση επιδιώκει να έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση τόσο για το τριετές «αριστερό» Μνημόνιο 3  όσο και για τη νέα δανειακή σύμβαση πριν από τις 20 Αυγούστου, οπότε και πρέπει να αποπληρωθεί ένα «ακούρευτο» ελληνικό ομόλογο που διακρατά η ΕΚΤ.

Σημειώνεται, επίσης, ότι με βάση τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής, στόχος είναι η επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ το 2018 και μέσω της διαπραγμάτευσης θα οριοθετηθούν οι ανά έτος στόχοι. Γενικώς είμαστε στα 4 κι ότι γουστάρουν οι «σύμμαχοι» κατακτητές του Χρέους μας..

Δυστυχώς, ο πολίτης έχει κάθε λόγο να νιώθει προδομένος. Η Εθνοκάθαρση για την οποία μιλάμε απ’ όταν ανέλαβε το πρωτοκάθαρμα «Γιώργος» κι άρχισε να λέει ότι «αποκλείεται να μπούμε στο ΔΝΤ»,  πλέον δεν αμφισβητείται… Η εξαπάτηση που επιτράπηκε όταν δεν πριμοδοτήθηκε απ’ όλες τις πλευρές της Βολής, οι αθετημένες υποσχέσεις μπορούν πλέον να του στοιχίσουν, ακόμα και το σπίτι του. Γιατί οι διατάξεις που ψηφίστηκαν τα ξημερώματα αυτό το στόχο έχουν, την Εστία του Έλληνα.

ΕΜΠΑΡΓΚΟ : ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ !

Με τον έλεγχο κεφαλαίων γίναμε και επισήμως Παλαιστίνη…

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × four =