ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ «ΝΑΙ» ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ

«ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ «ΓΚΡΕΞΙΤ» !

ΔΡΑΧΜΟΛΑΦΑΖΑΝΙ

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ «ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ» ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ «ΤΡΕΛΟΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ» !

 

ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ «ΣΕΝΤΟΥΚΙΑ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ…

 

Το «Βαθύ Ρήγμα» στο Σφύριζα που το ξημέρωμα αναφέρονταν απο πολλές μεριές, δεν αφήνει ικανοποιημένους τους «συμμάχους» μας. Θεωρείται προάγγελος εξελίξεων σύντομα, ανέφεραν αμερικανικές πηγές. Μετά το «σοκ» από την έλλειψη σχεδιασμού στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τους παρατηρητές προβληματίζει η επιπολαιότητα των βουλευτών της συμπολίτευσης που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν απόψεις αντίθετες από τις δικές τους, αλλά και «κάθετα» συγκρουόμενες με την κοινή λογική.

Η διαφορετικότητα είναι ζωντάνια, λέει ο Π. Λαφαζάνης που ακολουθεί τακτική ΜΕ ΠΛΑΓΙΟΚΟΠΗΜΑ, ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ! Ο Παναγιώτης δήλωσε εξερχόμενος από τη βουλή, μετά την ψηφοφορία, πως, ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενωμένος με τις διαφορετικότητες του. Οι διαφορές ειναι… μέσα στις νόμιμες λειτουργίες του ΣΥΡΙΖΑ και πρεπει να γίνονται σεβαστές από όλους. Η διαφορετικότητα είναι ζωντάνια είναι δύναμη για ένα κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς…  MONTAGE Κ. ΒΕΖΔΡΕΒΑΝΗΣ : ΑΛ ΤΣΙΠΡΟΝΕ ! ))

Δεν λαμβάνουν όσο θά ‘πρεπε υπ’ όψη τους, λένε οι παρατηρητές για τη διοίκηση Τσίπρα, την ενεργό στήριξη από την Ουάσιγκτων,  από τον ίδιο το Λευκό Οίκο και από τα μεγάλα αγγλοαμερικάνικα μήντια. Τους τρομάζουν η Μέρκελ με τον Σόϊμπλε πιό πολύ.. «Τρομάζουν στα τελεσίγραφα απ’ τα γερμανικά μήντια», ήταν η κατακλείδα της επικοινωνίας μας.. Εύλογος λοιπον, ο πανικός από «τρελούς» θιασώτες της ρεμούλας(ποτάμια-φωφάρα γκεστάπο δεξιά), που βλέπουν να έρχεται η Κάθαρση με δρασκελισμούς πιά.

 

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής και το δεύτερο πακέτο των προαπαιτούμενων μέτρων μέσω του οποίου η κυβέρνηση θα προχωρήσει ξανα σε «διαπραγματεύσεις» για τη νέα δανειακή σύμβαση των 86 δισ. ευρώ. Σκοπός πλέον φανερός : να ψοφήσουν από πείνα και κακοήθη προπαγάνδα τα πιό αδύναμα άτομα από τη μισητή φυλή των ιθαγενών Ελλήνων για να μη τιμωρηθούν τα χτήνη που κουρσέψαν τον τόπο.. 

Πιο συγκεκριμένα   «Ναι» ψήφισαν  230,  «Όχι» 63 και  «Παρών» 5.

Στον ΣΥΡΙΖΑ από τους 148 βουλευτές οι 31 ψήφισαν  «Όχι» και 5 δήλωσαν «Παρών». Δηλαδή είχαν συνολικά 36 «διαρροές».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ψηφοφορία για τα πρώτα μέτρα, την περασμένη Τετάρτη, 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν, 6 δήλωσαν «παρών», ενώ μία βουλευτής ήταν απούσα.

Από τα «όχι» της περασμένης Τετάρτης, «ναι» ψήφισε αυτή τη φορά ο Γιάνης Βαρουφάκης, «παρών» ο Κώστας Δερμιτζάκης, ενώ η απούσα της περασμένης ψηφοφορίας Αλεξάνδρα Τσανάκα, ψήφισε αυτή τη φορά «όχι».

Επί της ουσίας, όλοι μέσα στη Βολή και έξω όσοι παρακολουθούν το ελληνικό δράμα φέρονται πεπεισμένοι ότι το Μνημόνιο 3 είναι ανεφάρμοστο.. Κάτι που δεν ακούγεται συχνά είναι πως ούτως ή άλλως, ο ελληνικός λαός δεν έχει άλλο τίποτα, απολύτως τίποτα, να δώσει στην τραπεζαλήτικη καταβόθρα που του εμφανίζουν ως κράτος. Τα «σεντούκια» της καθημερινής τρομοκρατίας που υφιστάμεθα μετά από 5,5 χρόνια «στέγνωμα» με ΔΝΤ της πραγματικής οικονομίας ανήκουν στη σφαίρα της αρρωστημένης σαδομαζοχιστικής φαντασίας που έπιδεικνύουν οι εξουσιαστές μας.

Στην Ελλάδα επικρατεί πλήρης στάση πληρωμών απ΄’όλες τις μεριές, την οποία επιδεινώνει ο εγκληματικός στην κατάστασή μας έλεγχος κεφαλαίων (τα «κάπιταλ κοντρολς» των δωσιλόγων). Λες δηλαδή και τα «ψιλά» που διακινούνται για να επιβιώσουν κάποιες οι τελευταίες και κατά τεκμήριο υγιέστερες επιχειρήσεις να αποτελούσαν σοβαρα διαφυγόντα κέρδη για τους διεθνείς τσιφούτηδες που παράγουν τρισεκατομμύρια χρήμα για τη χρηματιστηριακή «φούσκα» και για τους συνεργάτες τους στην Αθήνα..

Μεταξύ άλλων που έχουν βγει απ’ τα ρούχα τους με το «Εγκλημα λογικής» που γενοκτονεί τους Ελληνες, ο νομπελούχος οικονομολόγος Στίγκλιτς που αποκαλεί το τριετές πρόγραμμα που επιβλήθηκε από τους εταίρους στην Αθήνα «ασυνάρτητο». Όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν είναι ένας δρόμος προς τα εμπρός που οδηγεί σε ευμάρεια, αλλά ένα τελεσίγραφο: ή το δέχεσαι ή φεύγεις».
Ο Αμερικανός οικονομολόγος σημειώνει ότι «η έξωθεν υποβολή όρων σχεδόν πάντα αποτυγχάνει. Πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα που σχεδιάζεται από την ίδια τη χώρα και να μην σχεδιάζεται με το πιστόλι στο κρόταφο άλλα με γνώμονα τα πραγματικά προβλήματα ».
«Η δική μου ερμηνεία» λέει ο Τζ. Στίγκλιτς «είναι ότι οι δανειστές κατέστησαν εξαιρετικά σαφές ότι δεν υπήρχε εναλλακτικός δρόμος, ότι αρνούνται να διαπραγματευτούν καλή τη πίστη. Αν κοιτάξει κανείς τον σχεδιασμό του προγράμματος, αντιπροσωπεύει απολύτως άθλια οικονομικά».
Ο Τζ. Στίγκλιτς τάσσεται υπέρ μιας βαθιάς αναδιάρθρωσης του χρέους, όπως έχει προτείνει το ΔΝΤ, χαρακτηρίζει λανθασμένη την γερμανική θέση γιατί την πολιτική της λιτότητας και καταφέρεται εναντίον της τρόικας υπογραμμίζοντας πως έχει δημιουργήσει τις χειρότερες δυνατόν συνθήκες για «επιτυχημένες μεταρρυθμίσεις»…

ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 + fifteen =