Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.. ΑΥΡΙΟ Η ΖΩΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ..

ΖΩΗ : «ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΝΑΙ» !

ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΟ-ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΛΗΝ Χ.Α. ΣΥΝ ΝΤΟΠΙΟΥΣ + ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΗΤ

Εκτροπή κατήγγειλε μιλώντας στη βουλή η πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου για το νομοσχέδιο επί της δικαιοσύνης που ψηφίζεται γύρω στις 4 το ξημέρωμα  της Πέμπτης.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ Π

Προκόπη, πως θα ψηφίσουν το Μνημόνιο 3 έχοντας 5-6 ώρες να διαβάσουν 977 σελίδες νομικών κειμένων με ιδιαίτερη ορολογία ? Οι βολευτες πότε θα παψουν να είναι δουλάρες απολίτικες και να ντρέπεται για λογαριασμό τους όλη η Ελλάδα ?

Η Ζωή είπε συγκεκριμένα:
•Με το νομοθέτημα επιχειρείται μείζων παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης
•Κανείς στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνυπογράφει το νομοσχέδιο – Το όχι του ελληνικού λαού δεν θα μετατραπεί σε ναι
•Eκτροπή μέσω ενός νέου ακόμη κατεπείγοντος νομοσχεδίου υπό καθεστώς μνημονιακού εκβιασμού…
•Ζητώ από τον ΠτΔ και τον πρωθυπουργό να ενημερώσουν τους ομολόγους τους στην ΕΕ για τον τρόπο που εισάγεται το νομοσχέδιο
•Με αυτό το νομοσχέδιο που οι κυβερνήσεις ξένων κρατών επέλεξαν επιχειρείται η ολοκλήρωση μιας εκτροπής
•Το νομοσχέδιο περιέχει μία παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης
•Όλα συμβαίνουν υπό την ευθεία απειλή άτακτης χρεοκοπίας
•Δεν είναι δικά μας, δεν είναι βούληση της δικής μας κυβέρνησης αυτό το νομοσχέδιο
•Ούτε βούληση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να ισχύσουν αυτά τα απάνθρωπα μέτρα που αφήνουν ανυπεράσπιστους τους πολίτες απέναντι στις τράπεζες
•Επικεφαλής της επιτροπής που συνέταξε τον κώδικα αυτό είναι ο κ. Χαμηλοθώρης
•Τον κώδικα αυτό καταδικασαν συλλήβδην δικηγόροι, μέλη της δικαστικής κοινότητας
•Η επιδίωξη που υπηρετείται είναι η παράδοση της περιουσίας των πολιτών στις τράπεζες
•Δεν επιτρέπεται να αφήσουμε ανοικτό το παράθυρο να υλοποιηθεί
•Το ελληνικό δημόσιο υποχωρεί έναντι των τραπεζών στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς
•Δεν πρέπει να τα ψηφίσουμε, θα ισχύει από 1.1.2016, θα είναι νόμος του κράτους
•Κάποιοι επιδιώκουν να ρίξουν αυτή την κυβέρνηση και να την εξευτελίσουν στα μάτια της κοινωνίας
•Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο, Ούτε ως δικηγόρος.

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

Προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Προς τον Αξιότιμο Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Από θεσμική υποχρέωση σας επισημαίνω ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες εισάγεται προς συζήτηση το νομοσχέδιο «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του Ν. 4334/2015», συνιστάμενο στο κατατεθέν τα μεσάνυχτα της 20ής προς 21ή Ιουνίου 2015, συνολικό κείμενο 977 σελίδων, συμπεριλαμβανομένων όλων των κειμένων που πρέπει να μελετήσουν και να λάβουν υπ’ όψιν τους οι βουλευτές προκειμένου να διαμορφώσουν άποψη και να ψηφίσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος εντός της σήμερον, και το οποίο περιέχει:

1) σε 1 άρθρο (Άρθρο 1) τα 1.008 άρθρα του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και εκείνα του Εισαγωγικού Νόμου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και

2) σε 1 επίσης άρθρο (Άρθρο 2) τα 130 άρθρα περί ενσωμάτωσης οδηγίας της Ε.Ε.

δεν εγγυώνται την τήρηση του Συντάγματος, τη θωράκιση της δημοκρατικής λειτουργίας, την άσκηση της νομοθετικής εξουσίας του Κοινοβουλίου ούτε την κατά συνείδηση ψήφο του βουλευτή.

Υπό καθεστώς εξόφθαλμου εκβιασμού ο οποίος απευθύνεται από ξένες Κυβερνήσεις- μέλη της Ε.Ε. προς την Κυβέρνηση και τους βουλευτές, εισάγεται και, μάλιστα, με «έλλειψη δυνατότητας οποιασδήποτε τροποποίησης» ένα νομοθέτημα με το οποίο επιχειρείται μείζων παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης και στην άσκηση των δικαιωμάτων των πολιτών, κατά τρόπο που καταλύει τόσο την λειτουργία της Ελληνικής Δημοκρατίας ως κοινωνικού κράτους δικαίου, στο οποίο λειτουργεί η διάκριση των εξουσιών, σύμφωνα με τα Συνταγματικώς οριζόμενα, όσο και την διαφύλαξη της αρχής της δίκαιης δίκης.

Το νομοθέτημα εξαναγκάζονται να εισαγάγουν Υπουργοί οι οποίοι δεν συμμερίζονται το περιεχόμενό του, αλλά αντιτάσσονται ευθέως σε αυτό, και εξαναγκάζονται να υπερψηφίσουν βουλευτές οι οποίοι επίσης αντιστρατεύονται το περιεχόμενό του.

Όλα αυτά υπό την ευθεία απειλή άτακτης χρεοκοπίας.

Πρόκειται για νομοθέτημα αναγόμενο στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, κατατεθέν από τον προηγούμενο Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου, για το οποίο διενεργήθηκε, το Δεκέμβριο 2014, πανελλαδικό δημοψήφισμα των δικηγόρων υπό την αιγίδα της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την απόρριψη του νομοσχεδίου με ποσοστό μεγαλύτερο του 93%.

Εξάλλου, εναντίον του Νομοσχεδίου έχουν ταχθεί οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης, οι Διοικητικές Ολομέλειες των Δικαστηρίων, συνολικά οι ενδιαφερόμενοι κοινωνικοί φορείς. Αμφότερα τα συγκυβερνώντα κόμματα διέλαβαν ως προγραμματική τους δέσμευση την μη εισαγωγή του συγκεκριμένου νομοθετήματος και κανένα εκ των δύο δεν έχει μεταβάλει άποψη και θέση επί της ουσίας.

Το γεγονός ότι αυτό το νομοθέτημα επελέγη από ξένες κυβερνήσεις, συμμετέχουσες στο EuroSummit, ως «προαπαιτούμενο», δηλαδή ως προϋπόθεση για την έναρξη συνομιλιών προς εξεύρεση λύσης αποτυπώνει το μέγεθος της περιφρόνησης που επιδεικνύεται από τις ανωτέρω ξένες Κυβερνήσεις στις αρχές της κοινοβουλευτικής λειτουργίας, της λαϊκής κυριαρχίας και, τέλος, της δημοκρατίας.

Η θεσμική ευθύνη όλων είναι τεράστια. Αναλαμβάνοντας τη θεσμική μου ευθύνη ως Προέδρου της Βουλής, σας ζητώ να ενημερώσετε τους ομολόγους σας για την παρούσα επιστολή μου, την οποία θα κοινοποιήσω στη συνέχεια στους ομολόγους μου σε όλη την Ευρώπη, σε συνέχεια των προηγούμενων παρεμβάσεών μου, εισηγήσεών μου και της πρόσφατης επιστολής μου προς τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου κ. Μάρτιν Σουλτς, η οποία κοινοποιήθηκε και στα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου.

Αυτή η βίαιη επίθεση στη Δημοκρατία δεν μπορεί να συντελείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και σίγουρα δεν μπορεί να συντελείται εν σιωπή.

Αθήνα, 22/7/2015

Με τιμή,

Η Πρόεδρος της Βουλής

Ζωή Ν. Κωνσταντοπούλου

Εξάλλου, «Γιουρούσι» στη μικρή ακίνητη περιουσία εξαπολύουν οι δανειστές με την μέθοδο της βάναυσης και άγριας φορολογήσης που θα προκαλεί αδυναμία (σκόπιμη) αποπληρωμής της, από τους (με το έτσι θέλω) οφειλέτες, καθώς το Δημόσιο θα επιτρέπει την παραχώρηση των ακινήτων των ιδιωτών για να σβήσει ΜΕΡΟΣ των χρεών.
Στη συνέχεια το Δημόσιο θα τα εκχωρεί στο ΤΑΙΠΕΔ προς «αξιοποίηση» δηλαδή στους δανειστές.
Η μέθοδος είναι απλή: Βαρύτατη φορολόγηση στα ΠΑΝΤΑ, με αποτέλεσμα ο φορολογούμενος να μην μπορέσει να πληρώσει τις υποτιθέμενες φορολογικές υποχρεώσεις του (από την Τουρκοκρατία είχαμε να δούμε τέτοιους φόρους) και να αναγκαστεί να παραδώσει το σπίτι του. Η αξία του ακινήτου θα υπολογίζεται με την εμπορική (δηλαδή ψίχουλα) και όχι με την αντικειμενική.
Έτσι όλοι οι Έλληνες πολίτες σε λίγα χρόνια θα έχουν χάσει την περιουσία τους και τα σπίτια τους, είτε χρωστάνε στις τράπεζες είτε χρωστάνε (αναγκαστικώς) στην Εφορία.
Με την «σατανική» μέθοδο δε του περιουσιολογίου και την αναδρομική φορολόγηση πολιτών γιατί έτσι θα ισχυρίζεται αυθαίρετα η Εφορία ότι της έκρυβαν εισοδήματα 30 χρόνια πριν, θα κόβονται πρόστιμα επιπέδου…Ροκφέλερ, και έτσι ουδείς θα μπορέσει να κρατήσει την ιδιοκτησία του. 
Δείτε αναλυτικά εδώ τι θα ισχύει με το περιουσιολόγιο και τι θα πάθουν οι Έλληνες πολίτες. Η φορολογία θα είναι έτσι φτιαγμένη ώστε όλοι να καθίστανται αυτόματα «παράνομοι».
Άλλωστε εκεί αποσκοπούν και οι αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, με τις οποίες θα κατάσχονται τα σπίτια με μοναδική ευκολία είτε από τις τράπεζες είτε από το δημόσιο.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × two =