ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ», ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ο,ΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑ

ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ


Δεν εργάζονται για τον ελληνικό λαό, πράχτωρες είναι το Σφύριζα, δουλεύουν για την Αληταρχία την οποία και εκπροσωπουν με τα βίτσια της στο εξωτερικό και για τους αμερικανοεβραίους τραπεζαλήτες  της Νέας Τάξης..  Πρώτα η Ευρώπη, όπως τη θέλουν τα αφεντικά τους, σου λένε.. Για την Ελλάδα, για μας, δόλιες αοριστίες, τίποτα !

Με μίσος στον ελληνικό λαό και περιφρόνηση σαν πασόκοι, σαν εχθροί που είναι κάνουν αποδόμηση σε Ιστορία, πολιτισμό και στο ελληνικό κράτος, ενώ ληστεύουν.. Μας  διαλύουν με κάθε τρόπο, όλοι οι πολιτικοί και οι δεξιοί.. Κάτι μπρος πίσω που πήγε να κάνει ο Καραμανλής και οι βενιζελικοί παλαιότερα, σήμερα ξεχάστε τα.. 

Για τη Ευρώπη τώρα κόπτονται κατ’ εντολή των Αμερικάνων, οι οποίοι μας θέλουν μέσα στο ευρώ, αλλά δεν λένε κι όχι σίγουρα στο Γκρέξιτ..  Μπορεί και να το υιοθετήσουν αν είναι να  καταφερθεί πλήγμα και αποφασιστική πίεση στο Βερολίνο να υποκύψει στις ορέξεις τους. Να δορυφοροποιηθει η Ευρώπη υιοθετώντας την αμερικάνικη εξωτερική πολιτική και να στραφεί για πόλεμο κατά της Ρωσίας .. Αυτό θέλουν οι «σύμμαχοι» μας..

Δεν παράγουν πολιτική μόνοι τους, οι ροζ «κεφτέδες», ακολουθούν υποδείξεις.. Οπως ο γιωργάκης μας.. Οι αγγλοαμερικάνοι βάζουν πολιτική πλάτη, από αυτούς εξαρτώνται, δεν έχουν ερείσματα στον ελληνικό λαό, παρά μόνο στο διάστημα που μας κοροϊδεύουν για να φέρουν σε πέρας την Αποστολή τους.. Αυτό που περιγράφουμε,  έτσι χωρίς προσχήματα, χωρίς σεβασμό σε θεσμούς σε εθνικά ήθη και έθιμα, συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, σε καμμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα.. Τους αφήσαμε γι αυτό μας τελειώνουν ))

 

Αυτό το παλιόπανο το κουρέλιασαν σήμερα τα σοσιαλ μύδια για τα χτηνώδικα που εκστόμισε..

 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΣΙΑ : «ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», ΡΩΤΑΝΕ..

http://http://www.dailymotion.com/video/x2yodci_%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B3%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CF%81_news

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − twelve =