ΤΣΙΠΡΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ πωςΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ βλέπουν κυβέρνηση ειδικού σκοπού, με «τεχνοκράτες» να συγκροτεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την καταλυτική για τις πολιτικές αλλά και για εσωκομματικές εξελίξεις, ψηφοφορία στην Βουλή για την Συμφωνία… Πρόκειται για απαίτηση των ευρωπαίων εταίρων που θέτουν θέμα αξιοπιστίας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ζητούν εγγυήσεις και νέα κυβέρνηση με την συμμετοχή και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ως αντιστάθμισμα στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος… 62% «ΟΧΙ». 

ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΔΝΤ

Το ΔΝΤ καλεί τον Τσίπρα να παραιτηθεί!

Αυτό μετέδωσε πριν από λίγο το Αμερικανικό FOX!

Την ίδια στιγμή ο Αλέξης μάχεται για την μη συμμετοχή του ΔΝΤ στο καινούριο πρόγραμμα.Σε κλοιό αφόρητων πιέσεων για ολική οπισθοχώρηση και πλήρη αποδοχή κάθε αιτήματος των εταίρων βρίσκεται ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής. Τα σημεία της διαφωνίας κινούμενη άμμος..

 

 

According to the ACLU, Fox News is dangerously spreading messages of bigotry, hate, racism, global animosity and militarism.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε και η νέα τετραμερής συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα, την Άνγκελα Μέρκελ, τον Φρανσουά Ολάντ και τον Ντόναλντ Τουσκ, μετά τη δεύτερη διακοπή της Συνόδου Κορυφής, προκειμένου να υπάρξουν κατ’ ιδίαν διαβουλεύσεις. Ανακοίνωση δεν υπήρξε ακόμα, ενώ απομακρύνεται η πιθανότητα να ανοίξουν οι ελληνικές τράπεζες πριν την Πέμπτη.

Σε αυτήν συζητήθηκαν, εκτός των άλλων, το ζήτημα της χρηματοδότησης της Ελλάδας στο ενδιάμεσο διάστημα, μέχρι να γίνει δεκτή η αίτηση για νέο δάνειο από τον ESM (Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας).

Κυβερνητικές πηγές από τις Βρυξέλλες αναφέρουν: «Φύγαμε από τη φάση της κρίσης και πάμε στην αναζήτηση συγκεκριμένων λύσεων και δράσεων». Δημοσιογραφικές πηγές λένε ότι δήλωσαν ότι δίνουν «γη και ύδωρ» στους «θεσμούς» για να τελειώσει η αβεβαιότητα που κάνει τις καρέκλες τους να τρίζουν..

Κατά πληροφορίες, οι δανειστές εξετάζουν χρηματοδότηση για ένα μίνι πρόγραμμα-«γέφυρα» μέχρι το τέλος του Αυγούστου, χρόνος που απαιτείται και και για την ένταξη στο πρόγραμμα και το δάνειο του ESM.

Θα δοθούν επτά δισ. ευρώ, συν τα κέρδη από τα SNPs και ίσως αναζητηθούν και άλλοι τρόποι χρηματοδότησης.

Η ελληνική πλευρά, συνεπικουρούμενη από συμμάχους, ζητά να υπάρξει σήμα από απόψε προς την ΕΚΤ, για να ανοίξει και πάλι ο ELA, κάτι που δεν αποδέχονται πριν γίνουν νόμοι του κράτους μέτρα πογκρόμ κατά του ελληνικού λαού..

Οι διαφωνίες μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών εστιάζονταν σε τρία σημεία:

1. Οι Ευρωπαίοι ζητούν τροποποίηση ή απόσυρση των «δημαγωγικών» νόμων που πέρασαν το 2015 χωρίς συνεννόηση και συμφωνία με τους θεσμούς.  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΡΤ ΒΑΣΙΚΑ..
2. Οι εταίροι δεν δίνουν τις διαβεβαιώσεις που ζητά η ελληνική κυβέρνηση ότι σε περίπτωση συμφωνίας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα λάβει -από την Δευτέρα κιόλας- απόφαση για αύξηση του ELA προκειμένου να παρασχεθεί ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες και
3. Οι Ευρωπαίοι φαίνεται ότι δεν υποχωρούν στο ελληνικό αίτημα να δεσμευτούν ότι θα εξετάσουν σοβαρά την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, ούτε να μας κοροϊδεύσουν για τους φακούς των ΜΜΕ..

EYRWSVASTIKA

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ» ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ?

Κατά πληροφορίες, οι Ευρωπαίοι, επιμένουν στην απαίτηση δημιουργίας ειδικού κεφαλαίου στο Λουξεμβούργο, που θα διαχειρίζεται και θα ρευστοποιεί κρατική περιουσία, ύψους 50 δισ. ευρώ..

Η κυβέρνηση δεν θά ‘χει αντίρρηση, διότι το Institute of Growth είναι ήδη εδώ! Ναι, παράρτημά του εγκαινίασε μόλις τον Δεκέμβριο του 2014 ο πρώην πορδυπουργος Αντώνης Σαχλαμαράς, στα πλαίσια του… Success Story και το ονόμασε… Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο.

ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΑΤΡΟ με σχέδιο για «διαπραγματεύσεις» επί 5 μήνες.  Ξεκίνησαν με σκίσιμο των μνημονείων και δημοσιοποίησαν σειρά φανταστικών εξελίξεων ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

 

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΥΠΟ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ Ο ελληνικός ΛΑΟΣ και ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΒΟΛΗ «ΝΟΜΟΥΣ» ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ! ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΕΝΕ και τους «νόμους» ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!))

 

Δήθεν,΄δεν εχουμε πολεμο αλλά αυτο που θα υπογραψουμε μοιαζει με συνθηκολογηση ηττημενου σε πολεμο. Και ειναι και «εταιροι» μας που μας τα κάνουν αυτά, επειδή η ηγεσία μας είναι προδοτική,,Με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος προσπαθεί να μπει στην κυβέρνηση ο Ποτάμης.. ΤΣΙΠΡΑ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.,.

 

σημ. Τα ίδια έλεγαν για τον μπουχέσα, ίσως να αποτελεί απάντηση από άλλη πλευρά..

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × 3 =