ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ+ΕΡΤ «ΝΑΙ»-«ΝΑΙ»… ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΛΑΙΝΕ… !!

‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη) 1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975. 2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων. 3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ» !

ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

Ο Σοιμπλε απαίτησε την ελληνικη Δημόσια περιουσία !

Η Ελλάδα θα μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία της στην «Ευρώπη» προκειμένου να «αξιοποιηθούν» για την αποπληρωμή του χρέους, δήλωσε ο Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξη Τύπου.

Ταυτόγχρονα το ΔΝΤ απαιτεί κυβέρνηση τεχνοκρατών «για να συμμετάσχει σε ένα πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα» έγραψε η Μπιλντ επικαλούμενη διαρροές απ’ το Ταμείο, οι οποίες δεν διαψεύσθηκαν..

Το ΔΝΤ «δεν πιστεύει πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις, ώστε να πάρει μέρος σε νέο χρηματοδοτικό πακέτο».

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ακόμα ότι το ΔΝΤ ζητά εγγυήσεις πως οι μεταρρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στην πράξη.

Embedded image permalink

Efi Stouraiti : Τα δυο ΑΠΟ τα παιδια μου είναι μετανάστες……ΟΠΩΣ παει…θα φύγουν και τα ΑΛΛΑ δυο μου….είμαι 54 και ο ΑΝΤΡΑΣ μου 60….θα φύγουμε ΟΛΟΙ για μια πειθαρχημένη χώρα χωρίς γαλάζιο ΟΥΡΑΝΟ……ΟΠΩΣ μεγαλώνει το μονάκριβο ΕΓΓΟΝΑΚΙ μου……τουλάχιστον θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ……ΕΧΩ ΠΡΟΔΩΘΕΙ ,ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ…..ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΡοΔΩΣΕΙ…….

 

Η ρευστοποίηση του ελληνικού κράτους αποτιμάται τώρα στα 50 δις. «Η ιδέα του ευρωΤαμείου προήλθε από τον Γιούνκερ», εξήγησε ο κ. Σουλτς, εμφανιζόμενος ο ίδιος θετικός στην  ιδέα «μεταφοράς» των δημόσιων πόρων της προδομένης Ελλάδας..
«Ο κ. Γιούνκερ είχε κάνει λόγο γι’ αυτήν την ιδέα», στο πρώτο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα, διευκρίνισε ο Μάρτιν Σουλτς.

«Εάν συζητήσουμε κάτι τέτοιο, πρέπει να συζητήσουμε όχι μόνο επί αριθμών αλλά και επί της αρχής. Πρέπει να δούμε τι είναι εφικτό και τι δεν είναι με τη διαχείριση του χρέους. Να δούμε ακόμη την ιδιοκτησία αυτού του ταμείου, σε ποιον θα ανήκει», διευκρίνισε.

«Νομίζω ότι η Ελλάδα δεν είχε εχθρική σε αυτήν την ιδέα, άλλα το ερώτημα είναι ποιος θα το ελέγχει, ποιος θα έχει τη διαχείριση», είπε και εξήγησε πως το θέμα «θα συζητηθεί απόψε».

«Δεν είναι κακή ιδέα» επανέλαβε και είπε πως «μπορούμε να βρούμε μια λύση απόψε για τη δημιουργία αυτού του Ταμείου». Ωστόσο, τα 50 δισ. ευρώ που ανέφερε το γερμανικό non paper «είναι εκτός συζήτησης».

Αναφορικά με το non paper, ο κ. Σουλτς είπε πως δεν το γνωρίζει. «Δεν είμαι εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης, δεν ξέρω από πού ήρθε».

Ο κ. Σουλτς επανέλαβε ότι το βασικό θέμα που πρέπει να εξεταστεί για τη δημιουργία του Ταμείου είναι η ιδιοκτησία, καθώς είναι στοιχείο εθνικής κυριαρχίας.

«Είναι μια ρευστοποίηση των εθνικών αγαθών, δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε αυτά τα χρήματα σε ένα Ταμείο που δεν θα ανήκει στην Ελλάδα. Πρέπει να βρούμε λύσεις για την καλύτερη διαχείριση του χρέους. Πρέπει να χρησιμοποιούμε τα χρήματα για τη διαχείριση του χρέους», τόνισε.

 

 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 + twelve =