Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ : «ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ» !

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΧΙΣΗ

το πάνελ της έρευνας για τα πλυντήρια προκρινει ΣΥΜΦΩΝΙΑ κατα 77% !

Η ερώτηση στο δημοψήφισμα ήταν «Δεν θέλετε μνημόνιο;» και η απάντηση «Όχι, θέλουμε!»

«ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ» !

Δημήτρης Σταματόπουλος : Φωνάζω ή φωνάζουμε, εδώ και 6 χρόνια. Και δεν το παίζω ούτε ξερόλας, γιατί ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ, διότι έχω διαβάσει όλα τα Μνημόνια και εχθές το μεσημέρι το ESM. Αν τα διαβάσετε εσείς, θα είστε και εσείς ΞΕΡΟΛΕΣ, γιατί θα γνωρίζετε τι σας γίνεται.
.
Όσο υπάρχουν Μνημόνια και ESM παραμένουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ μέσα στην Βουλή και οι 300! Ακόμα να έρθει Καινούργιο Κόμμα στην Βουλή. Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι:Η ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!
.
Έμαθα και ενημερώθηκα πως δεν είπαν ούτε λέξη οι αρχηγοί των Χ.Α. και ΚΚΕ, το τι γράφει το Καταστατικό του ESM, πράγμα που καταργεί κάθε Εθνική και Κρατική Υπόσταση της Πατρίδος μας. Όποιος δε το λέει Βουλευτής κι ακόμα να πει ΟΧΙ σήμερα την ψηφοφορία στο Μπουρδέλο – Κοινοβούλιο είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ, απ’ την στιγμή δε είπε ούτε λέξη ή φράση έστω ένα άρθρο από το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ESM. Και σας το λέω εγώ ο ίδιος και σας δίνω ένα άρθρο, που δεν τα λένε οι 300 προδότες!
.
~ Άρθρο 8, παρ:4 με βάση του ESM ~
.
Τα μέλη του ESM δια του παρόντος αναλαμβάνουν την υποχρέωση ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ να παράσχουν την συνεισφορά τους στο εγκεκριμένο μετοχικό κεφάλαιο, σύμφωνα με την ουσιαστική συνεισφορά τους το παράρτημα Ι. Θα πρέπει να ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις κεφαλαίου εγκαίρως σύμφωνα με τους όρους που καθορίζονται στην παρούσα συνθήκη.
.
Τι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ με τόση απλή λογική σ’ αυτό ένα απλό άρθρο – έκτρωμα, που μπορεί να μας πηδάνε χωρίς να κάνουμε τίποτα και να μένουμε ΣΚΛΑΒΟΙ! Ξέρω – ξέρω…ΥΠΟΜΟΝΗ. Να την χέσω την Υπομονή….Είδατε που φτάσαμε;; Απ’ την στιγμή αν διαβάζετε εσείς Μνημόνια, θα είχατε καταλάβει πολλά τι γίνεται και τι βρώμικο παιχνίδι υπάρχει από τους 300+1! Και σίγουρα δε θα λέγετε ΥΠΟΜΟΝΗ…Πότε θα βάλετε μυαλό ωρέ Έλληνες;;
.
Η λύση είναι: ΕΜΕΙΣ. Εμείς είμαστε οι ΗΓΕΤΕΣ ως ΛΑΟΣ!
Συνεχίζω εις το αγώνα μου για την Πατρίδα μας, όσο μπορώ, παραμένω πάντα σταθερός τις ΑΞΙΕΣ μου και του ΛΟΓΟΥ μου, όσα λέω μέχρι σήμερα. Και τηρώ τα λόγια του Κολοκοτρώνη, όσα έλεγε και ισχύουν σήμερα. Μόνο με την Πίστη του Χριστού της Ορθοδοξίας κι έπειτα της Πατρίδος μας!
.
Μη φοβάστε ώρε Έλληνες, διώξτε το φόβο του ψευδούς…!
Ο Αγώνας ξεκινάει ακόμα πιο δυσκολότερος….!

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΔΩ :

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΕ “ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΚΡΑΤΟΥΣ” !

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × five =