ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ σε εξαγορα? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΚΡΕΞΙΤ ?

AVGI NEO  MNHMONIO

ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ : ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ  3-4 ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ  ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΜΑ ΓΚΡΕΞΙΤ ΜΕ ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ !

Εληξε το Γιούρογκρουπ χωρίς αποτέλεσμα, άλλο απο ευρωεντολή προς ραγιάδες να ξεκινήσουν  το περαιτέρω «στύψιμο» τον λαό, γιατί αυτές είναι οι «μεταρρυθμίσεις»..

Οι εταίροι φέρονται να ζητούν από τη κυβέρνηση να καταθέσει τα παρακάτω νομοσχέδια:

Νέο καθεστώς στο ΦΠΑ, ιδιωτικοποιήσεις, κατάργηση πρόωρων συντάξεων, απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων, κατάργηση των μονοπωλίων, «πάγωμα» όλων των αλλαγών στις συλλογικές συμβάσεις μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Το ζήτημα είναι ότι συνέχεια ζητούν νέα πράγματα και χρησιμοποιούν τους ναζί των βαλτικών και των πρώην κομμουνιστικών χωρών για να απειλούν ότι θα μπλοκάρουν την συμφωνία.

Οι πάντες παραδέχονται ότι το πακέτο των μέτρων των 12,5 δισ. ευρώ οδηγεί σε ακόμα βαθύτερη ύφεση και σε βέβαιη έξοδο από το ευρώ.

Πολλοί έχουν την αίσθηση πως ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΛΕΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝ.ΚΡΑΤΟΣ ΜΥΡΙΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, επειδή, λόγω ραγιαδοσύνης των  πολιτικών που λειτουργούν μόνον ως ενεργούμενα δεν έχουμε πλάνο  Β’ ..)) Ο Σόίμπλε και άλλοι συνέχεια βάζουν θέμα αξιοπιστίας της Αθήνας ύστερα από τόσες κωλοτούμπες και μεταμορφώσεις..

Οι συζητήσεις των υπουργών της ευρωζώνης θα συνεχιστούν σήμερα στις 12:00, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ, έπειτα από το γερμανικό σχέδιο για πενταετές Grexit που δημοσίευσε η FAS χθες, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το Eurogroup, αλλά και την ξεκάθαρη αντίθετη στάση της Φινλανδίας ενάντια σε ένα τρίτο πρόγραμμα για την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ  ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × three =