ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ! ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τελεσίγραφο σοκ έστειλαν χθες οι ευρωμαριονέτες των αγορών στην Ελλάδα και στον πρωθυπουργό, εν δυνάμει του 62%  Αλέξη Τσίπρα, στην ιστορική Σύνοδο Κορυφής στις 7 Ιουλίου του 2015.
Η Ελλάδα ή συμφωνεί άνευ όρων ή, στις 12 Ιουλίου, εκδιώχνεται από το ευρώ.  Αυτή είναι ευκαιρία ιστορικής σημασίας να αποκτήσουμε βιωσιμο ελληνικό κράτος και διεθνή ταυτότητα, νέο ελληνικό πολιτισμό χωρίς το στίγμα της Ολιγαρχικής Κλεπτοκρατίας.

ΤΕΡΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΙΚΟ ΖΥΓΟ !

ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΜΕΣΑΙΩΝΑ !(ΒΙΔΕΟ)

 

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, δήλωσε ότι μετά το δημοψήφισμα στην Ελλάδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα υποβάλει ως τις 9 Ιουλίου αίτημα για ένα νέο πρόγραμμα που θα συνοδεύεται από όρους και προϋποθέσεις.

Ο κ. Τουσκ ανέφερε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα συνέλθει η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. για να λάβει αποφάσεις για την Ελλάδα. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και τίποτα δεν αποκλείεται, είπε ο κ. Τουσκ, ενώ σημείωσε πως δεν αποκλείεται η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα. Ανέφερε επίσης ότι η συζήτηση θα γίνει στο επίπεδο της Ε.Ε. ενώ δεν απέκλεισε να γίνει συζήτηση και στο επίπεδο κορυφής της Ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ανέφερε ότι θα αναμείνει ως την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί να έχουν υποβληθεί οι ελληνικές προτάσεις, ενώ δήλωσε ότι “κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείεται”. Τόνισε εκ νέου ότι δεν είναι υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, αλλά υπογράμμισε ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις ελληνικές προτάσεις. Τέλος, ως προς το ζήτημα της ρύθμισης του ελληνικού χρέους, ανέφερε ότι ενδεχομένως θα συζητηθεί τον Οκτώβριο.

Η Ελλάδα έχει 5 μέρες να ενορχηστρώσει τη σωτηρία της χωρίς εξωτερική βοήθεια, αποδεικνύοντας ότι σέβεται την υποταγή στο αναγκαστικό χρέος και στην ευρωζώνη.  Το «Σύστημα» των Αλήτ σήμερα μέσα απ΄τα μήντια του απαιτεί να υποβληθεί 3ο πρόγραμμα διάσωσης από τον ESM σήμερα και παρουσιάζοντας στις Βρυξέλλες λεπτομερές πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων ως τις 8:30 το πρωί της Παρασκευής.

Αυτό είναι ο ορισμός του τελεσιγράφου και αφορά την παραμονή και διάσωση της Ελλάδας στην ευρωζώνη ή τον οριστικό και αμετάκλητο τερματισμό των συζητήσεων μεταξύ των ελληνικών αρχών και της Ε.Ε.

Σύσσωμοι οι ευρωπαίοι ηγέτες, είπαν στην Ελλάδα, πολύ καθαρά ότι, ή άνευ όρων δέχεται το νέο πρόγραμμα ή στις 12 Ιουλίου με τη διευρυμένη Σύνοδος Κορυφής των 28 εκδιώχνεται από το ευρώ.
Αυθαίρετα, αποφασίστηκε να είναι διευρυμένη η Σύνοδος Κορυφής ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Η Ελλάδα δεν πήρε καμία δέσμευση για το χρέος, πέραν μιας γενικόλογης παραδοχής ότι κάποια στιγμή θα εξεταστεί αν και η Merkel η Γερμανίδα Καγκελάριος ξεκάθαρα τόνισε ότι δεν εξετάζεται σε καμία περίπτωση haircut.

 

Πρωτοφανές τελεσίγραφο με Grexit

Στην Σύνοδο Κορυφής ο Juncker της Κομισιόν, ο Tusk του ευρωπαϊκού συμβουλίου και βεβαίως οι ευρωπαίοι ηγέτες με ένα σκληρό και βάρβαρο τρόπο είπαν στον Τσίπρα ότι αν δεν συμφωνήσει….στις 12 Ιουλίου η διευρυμένη Σύνοδος Κορυφής με τα 28 κράτη της Ευρώπης θα αποφασίσουν να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ.
Μάλιστα έχει σχεδιαστεί και πλάνο Grexit καθώς και ένα πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας καθώς με Grexit η εθνική οικονομία θα μπορέσει εύκολα να αναπηδήσει προς την Ανάπτυξη.
Το πλάνο Grexit και ανθρωπιστικής βοήθειας περιλαμβάνει ένα δάνειο μάλλον 35 δισεκ. το οποίο θα βοηθήσει την Ελλάδα να αντιμετωπίσει το ΣΟΚ της χρεοκοπίας καθώς και να διαθέτει συναλλαγματικά διαθέσιμα.
Η επιστροφή στην δραχμή αποτελεί την μόνη οδό για βιώσιμο ελληνικό κράτος ύστερα από Κάθαρση και Οργάνωση από  την αρχή(ευκολη υπόθεση τη σημερινή εποχη γιατί έχουν «κάψει» το σύμπαν από θεσμούς/κοινωνική οργάνωση).. .

Με την αποχώρηση από το ευρώ θα περιοριστούν τουλάχιστον, οι αυθαιρεσίες της Αλητ Ολιγαρχίας που έχει ρημάξει την Ελλάδα και το Κράτος μας τα τελευταία χρόνια, αφού θα διώκεται απρόσκοπτα η ρεμούλα…

 

Ελπίζουμε ότι  ομονοούμε πως θα είναι εθνική καταστροφή, η επιβολή ευρωδικτατορίας με μέτρα υφεσης  χειρότερα παρά ποτε.

Η οριστική υποταγή στον Ιμπεριαλισμό των αγορών και στους ντόπιους αντιπροσώπους του θα μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο νεκροταφείο με ξένο εκτός ελέγχου πληθυσμό, λόγω «ανοιχτών συνόρων»..  Ο Τσίπρας με τον Καμένο θα θεωρηθουν τουλάχιστον εξίσου προδότες με τον πρωτοκάθαρμα «Γιώργος» και εννοείται η «Αριστερά» εντάσεται στο μαφιόζικο «Σύστημα» της Λησταρχίας και σβήνει οριστικά. Αυτά..

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΣΤΟ «ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ» !

«Η Ελλάδα επιλέγει ευρώ ή δραχμή – Προοπτική ή χάος

Οι δραματικές, ιστορικές εξελίξεις της 7ης Ιουλίου του 2015 θα μείνουν στην ιστορία.
Θα μείνουν στην ιστορία γιατί η Ελλάδα εκδιώχνεται από το ευρώ αν δεν συμφωνήσει άνευ όρων.
Ο Τσίπρας ο έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει επιλογή.
Συμφωνία τώρα και παραμονή της Ελλάδος στο ευρώ….
Η Ελλάδα, η κυβέρνηση ηττήθηκε στην Ευρώπη.
Η Ευρώπη σήμερα έδειξε ότι δεν αστειεύεται, έδειξε ότι αν η Ελλάδα δεν συμφωνήσει την Δευτέρα 13 Ιουλίου θα ξεκινήσει το εθνικό δράμα που θα οδηγήσει σε εθνική καταστροφή.
ΟΧΙ στην δραχμή, ΝΑΙ στην λογική, ΝΑΙ στο ευρώ. » ))

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × 5 =