ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !

ARISTERIX

ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.. ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΣΦΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑ-ΠΑ-ΛΑ !!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΕΙΤΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΣ ΦΙΛΗΣ ΜΑΣ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγώνουν μέχρι και οι κατασχέσεις !

Την ώρα που οι πολύωρες αναμονές των πολιτών στα ΑΤΜ των τραπεζών συνεχίζονται, πολύς είναι ο κόσμος που έχει τους λογαριασμούς του απλήρωτους, αφού τα χρήματα της ανάληψης δεν επαρκούν.

Πάντως, για το διάστημα που οι τράπεζες παραμένουν σε αργία, δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος διακοπής σε φως, νερό και τηλέφωνο.

ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ αλλά και οι εταιρείες τηλεφωνίας φέρονται να μην επιθυμούν να προχωρήσουν σε οποιοδήποτε διακοπή παροχής υπηρεσιών για ληξιπρόθεσμες οφειλές καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών που τα υποκαταστήματα των τραπεζών δεν λειτουργούν.

Η ΔΕΗ δεν θα κόβει το ρεύμα !

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και οι εργαζόμενοι του Ομίλου θα υποστηρίξουν, στο μέτρο του δυνατού, κάθε προσπάθεια της διοίκησης του Ομίλου ΔΕΗ για την ομαλή λειτουργία του συστήματος ηλεκτροδότησης και αντιμετώπισης των προβλημάτων που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν, ενώ είναι ευνόητο ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές παροχών λόγω των προβλημάτων ρευστότητας που υπάρχουν στα νοικοκυριά.

«Παγώνουν» κατασχέσεις ασφαλιστικών οφειλών

Για το διάστημα που οι τράπεζες δεν λειτουργούν και για τρεις ημέρες αφότου ανοίξουν δεν προσμετρώνται προσαυξήσεις σε ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία ενώ παγώνουν και οι καταχέσεις σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με τις εντολές του κ. Στρατούλη, μέχρι να κηρυχθεί η λήξη της τραπεζικής αργίας, οι ήδη εκδοθείσες κατασχέσεις εις χείρας τραπεζών κατά οφειλετών των ασφαλιστικών ταμείων δεν θα επιδίδονται προς εκτέλεση.

Στη βάση αυτή, οι δικαστικοί επιμελητές στους οποίους έχουν ήδη παραδοθεί οι εν λόγω κατασχέσεις, θα πρέπει να ενημερωθούν γρήγορα, ώστε να τις επιστρέψουν ανεπίδοτες στην υπηρεσία.

Ωστόσο, μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας και εφόσον διαπιστώνεται μη υπαγωγή των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε καθεστώς ρύθμισης, οι κατασχέσεις θα προχωρούν εκ νέου προς επίδοση στα αρμόδια πιστωτικά ιδρύματα, σύμφωνα με το real.gr.

Δωρεάν Μέσα Μεταφοράς μέχρι τις 10 Ιουλίου !

Μέχρι τις 10 Ιουλίου παρατάθηκε το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών αφορά στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, που λειτουργούν από τους συγκοινωνιακούς φορείς ΟΑΣΑ ΑΕ, ΟΣΥ ΑΕ, ΣΤΑΣΥ ΑΕ (λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ).

Η εφαρμογή του μέτρου προβλέπεται στο νόμο 4331/2015-ΦΕΚ Α69/01, (άρθρο 77), και η νέα παράταση τίθεται σε εφαρμογή με σχετική Υπουργική Απόφαση.

Η δωρεάν μετακίνηση του επιβατικού κοινού σε όλες τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων αλληλεγγύης για τη στήριξη των πολιτών, που έχει θέσει σε εφαρμογή η Κυβέρνηση.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ Ν. ΦΙΛΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Η συμφωνία που θα φέρει ο πρωθυπουργός θα είναι υπέρ των κοινωνικά αδυνάμων και των συμφερόντων της χώρας» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, N. Φίλης. Γι’ αυτό και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να περάσει από τη Βουλή. «Ότι φέρει ο Τσίπρας, θα περάσει». Πρόσθεσε επίσης ότι είναι μέρος της συμφωνίας η διευθέτηση στο τραπεζικό ζήτημα…

Ο Νίκος Φίλης επεσήμανε ότι η εντολή του ελληνικού λαού είναι για μια βιώσιμη συμφωνία μέσα στην Ευρωζώνη η οποία θα περιλαμβάνει τρία στοιχεία: α) δίκαιη κατανομή βαρών, β) θέμα του χρέους, γ) χρήματα για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών και για την ανάπτυξη. Εξήγησε επίσης ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε μια «οριστική συμφωνία» που δεν θα βρίσκεται διαρκώς, υπό την αίρεση αιφνιδιαστικών εκβιαστικών επιθεωρήσεων, χρηματοδότηση και συζήτηση για το χρέος. Θα υπάρχει προστασία των συντάξεων, όχι κατάργηση του ΕΚΑΣ και όχι ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen + ten =