ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ(Ε) ΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΙΚΕΣ «ΚΛΑΡΕΣ» ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ «ΓΙΕΣ ΜΕΝ» ΠΟΥ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΙ» !

karavanades-uper-tou-nai

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ !

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια από τις καταφανείς συνέπειες του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος με το τρανταχτό ΟΧΙ του ελληνικού λαού, ήταν ότι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα κάποιοι υποτίθεται πατριωτικοί «σωτήρες» της χώρας, που όλα αυτά τα χρόνια απολαμβάνουν τις εύνοιες αυτού του ίδιου συστήματος που έριξε την χώρα στον γκρεμό.

Οι δηλώσεις τους και οι σαφείς τοποθετήσεις τους υπέρ του μειοδοτικού ΝΑΙ, τους απαξίωσαν τελείως και έδειξαν ποιοι είναι οι αυτοί οι περίφημοι «σωτήρες» μας που κάθε φορά μας σώζουν για να μας χώσουν πιο βαθειά στο βάραθρο της συμφοράς.
Ιδιαίτερα ο κύριος στρατηγός, που όλα αυτά τα χρόνια το παίζει σαν η μεγάλη εφεδρεία της σωτηρίας της πατρίδας μας και ο οποίος υπέκλεψε τον τίτλο ενός βιβλίου για να παρουσιάσει μια υποτιθέμενη δική του τουρκολογική μελέτη, χωρίς ποτέ να επικοινωνήσει με τον συγγραφέα του για να ζητήσει έστω κάποια συναίνεση, με την τελευταία του δήλωση να ταχτεί αναφανδόν υπέρ του ΝΑΙ, έδειξε την πραγματική του ταυτότητα.
Η κόρη αυτού του «εθνοσωτήρα» κυρίου που το… παίζει και Τουρκολόγος κλεβοντας στοιχεία και μελέτες από γνωστό Τουρκολόγο, επί ένα ολόκληρο χρόνο από την κρατική τηλεόραση έπαιρνε παχυλές αμοιβές για να κάνει εκπομπές υπέρ των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών(σσ. «αντιρατσισμός» των «ανοιχτών συνόρων», διανθισμένος με ερωτικές πινελιές)) !
Τέτοιους «εθνοσωτήρες πατριώτες» τους χαρίζουμε στην λαϊκή κρίση!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Τι συμβαίνει με τα ένστολα μπουμπουκια μας

Απλώς της «αξιοκρατίας το κάγκελο», όπως σε όλους τους κλάδους του σαπισμένου και βαθύτατα υπονομευμένου κράτους μας, αλλά χειρότερα γιατί εκεί δήθεν υπάρχουν «μυστικά». Πιό διάτρητοι δε γίνεται απ’ ότι είμαστε στο «στρατευμα» με τις αναθέσεις επί παντός(…)), αλλά διατηρούνται από εποχής εμφυλίου οι «μυλόπετρες» της αυθαιρεσίας που συνθλίβουν τους πιό άξιους  ..

Τους επιλέγουν κομματικές κλίκες από τις ηγεσίες των κομμάτων, οι οποίες αποκήρυξαν προ 20ετίας την ελληνική κυριαρχία ληστεύοντας/υπονομεύοντας το κράτος μέχρι το μεδούλι. Πολλοί λειτουργούν ως πράχτωρες εξοπλιστικων/εχθρικών συμφερόντων.. Βεβαίως άκαπνοι με συνείδηση ραγια, για να επιβιώσουν, σαν τους περισσότερους εγγράματους της μικρομεσαίας τάξης…  Παντού τα ίδια ..καλά συναντάς ))

Σε μιά νέα οργάνωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνον όσοι δεν έχουν πλουτίσει με λαμογιές, εφόσον μας ενδιαφέρουν το αξιόμαχο κι ο έλεγχος στην Αμυνα και στη δημόσια Ασφάλεια..

Μπορείτε να δείτε και αυτό.

16 ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ “ΝΑΙ” – ΤΟ “ΟΧΙ” ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΑ!(BINTEO)

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − 17 =