ΜΕΤΑ ΤΟ «ΞΕΣΚΙΣΜΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΔΝΤ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ)

Σας τό χουμε πει εμμέσως, αλλά τώρα ευθέως ομολογείται από παντού, ότι Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΛΩΡΙΟ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ !  Η συσπείρωση βέβαία γύρω από το «ΟΧΙ» δεν είναι κακή…))

«ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ» !

ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΠΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΑΣ !

 

Ωρες πριν ξεκινήσει το δημοψήφισμα, οι ΗΠΑ μέσω του ιδιαίτερα παρεμβατικου νέου Αμερικανού πρέσβη στέλνουν μήνυμα αυτή την κρίσιμη μέρα ότι «θα βοηθήσουν και θα ενισχύσουν τους δεσμούς με την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα». Τι εννοεί όμως μ΄αυτη την εκφοβιστική για τα θύματά τους προσέγγιση ; Η έκφραση κλειδί είναι «σε όλα τα επίπεδα»…Μπορεί να είναι βοήθεια πάσης φύσεως… Αργότερα στο τουιτερ πρόσθεσε ότι «αντλώ έμπνευση από το δημοψήφισμα»!  Δηλαδή, επικροτούν το δημοψήφισμα..

PASOKOGYFTOS NEATERNDALIUS

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ «ΞΕΚΑΡΦΩΘΟΥΝ» !

Στη διπλωματική γλώσσα αυτό είναι εξόχως σημαντικό γιατί οι ΗΠΑ έχουν το δικαίωμα βέτο στο ΔΝΤ. Να σημειωθεί ότι μόλις προχτές ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, το παλιό πρωτοπαλίκαρο του «Γιώργος» δήλωνε :

«Οι Αμερικανοί μας βοήθησαν να εξηγήσουμε στους Ευρωπαίους το γεωπολιτικό πλαίσιο και ξέρω ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να παρέμβουν επί του ΔΝΤ, διότι μπορούν να κάνουν χρήση του δικαιώματος βέτο στο εσωτερικό του”.

Αυτό «διαβάζεται» ότι οι 5 μήνες διαπραγματεύσεις έγιναν για λογαριασμό των ΗΠΑ, για να ασκούν πίεση έχοντας στη γωνία στριμωγμένη τη Γερμανία με την ελληνική γενοκτονία. Ως μοχλός υποταγής και αμερικανοποιησης της Ευρώπης «σε όλα τα επιπεδα». Γιατί τι άλλλο είναι οι «θεσμοί» του αναγκαστικού χρέους επισημαίνουν από καιρό οι παρατηρητες.

Ο κ. Πιρς το βράδυ του Σαββάτου ανήρτησε κάτι που για την πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού είναι  ευθέως απειλητικό : «Οι ΗΠΑ θα κάνουν ό,τι μπορούν τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και χρόνια ώστε να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τους δεσμούς ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα».

Και δεν είναι εκφοβιστική αυτή η προαναγγελόμενη σύσφιξη σχέσεων για λόγους που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, εμφύλιος χούντα, διεθνοπολιτικός ακρωτηριασμός μας με τα ελληνοτουρκικά.. Τώρα τρομάζουμε γιατί τα τελευταία χρόνια, στο δράμα και στην ανημπόρια μας το παλιόπανο η Χίλαρυ ήταν πιό απάνθρωπη από τους γερμαναράδες.  Μάλιστα, έβγαζε κάθε 3 και λίγο φετφά όπου επαναλάμβανε μονότονα «η Ελλάδα πάει καλά» !  Τόσο πια μαλάκες.. Εδώ επί 5 χρόνια μας εξοντώνουν με 30%  χαμήλωμα του ΑΕΠ πείνα και άγρια δικτατορία και οι «αμερικάνοι φίλοι» έβαλαν το Σφύριζα να διαπραγματεύεται για πάρτη τους συνεχίζοντας το ίδιο καθεστώς εξόντωσης με αφελληνισμό, «ανοιχτά σύνορα» γκέϊ σκατά στα μούτρα τους κλπ.

Περίπου μία ώρα αργότερα καληνύχτισε τους ακολούθους του με μία δική του ζωγραφιά, για την οποία, όπως έγραψε, άντλησε έμπνευση από το δημοψήφισμα. «Καληνύχτα σε όλους από την Αθήνα. Η Ελλάδα υπομένει. Ορίστε μια ζωγραφιά μου από νερομπογιές που έκανα στο πνεύμα της πόλεως». Το «πνεύμα της πόλης» πάντως είναι σήμερα κάτι ανάμεσα σε Καράτσι και Σαϊγκόν…))

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ  ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven − 2 =