ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ(βιντεο Κουρουμπλης) !

ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ. ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΛΕΥΡΑ..  

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !

Το 61% που είπε «ΟΧΙ» αποτελεί θρίαμβο της συνειδητότητας και της κρίσης των Ελλήνων. Συγχαρήκια στο λαό και σ΄όλους που αντέκρουσαν τη ρατσιστική καταιγίδα υποβάθμισής της νοημοσύνης του κατά τα τελευταία μνημονιακά χρόνια ! Ο Τσίπρας τηλεφωνάει στους  ευρωπαίους ηγέτες ζητώντας παράταση χρόνου και επανάληψη της ρευστότητας με τον ELA  για τις νέες συνομιλίες…

Ενδεικτικό της έκτασης της νίκης της κυβέρνησης είναι ότι  σε όλες τις  περιφέρειες της  χώρας το «ΝΑΙ» ηττήθηκε..  Φαίνεται ότι έγινε σαφές πως κόσμος μας ζητάει να υπάρχει ως έθνος κράτος, κάτι που μας αναγορεύει πρωτοπορεία της  Ευρώπης..  Η «καλύτερη συμφωνία», που υποσχέθηκε η κυβέρνηση με το νέο μνημόνιο που αναγκαστικά θα τη συνοδεύει, τίθεται βεβαίως, αλλά ως  ερωτηματικό. Οι συνθήκες στις τράπεζες είναι εξόχως πίεστικές.. Αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της ΕΚΤ που εξασφαλίζει τη ρευστότητα για να μη κηρυχθεί χρεωκοπία.

Στην Ελλάδα η πλειοψηφία αποδείχτηκε ότι αμύνεται ακόμη  και στο κλίμα εκφοβισμού με τις τράπεζες κλειστές.  Ο δωσιλογισμός  συνδεθηκε  με την ευρωξενοδουλεια..
Αν δεν υπήρχε η τρομοκρατία από το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό καθεστώς με τη βοήθεια των ξένων πατρώνων του και αν δεν υπήρχε η τρομοκρατία με το κλείσιμο των τραπεζών και την απειλή για κούρεμα καταθέσεων, το ξέρουν πολύ καλά ότι το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν 90%-10% υπέρ του ΟΧΙ !

Ο  ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΥΛΟ !

Στο Μούγκα τιβί πήγαν την αλητεία  σε παράλληλο νόμισμα…))

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six + 5 =