ΑΠΟ ΤΟΝ «ΓΙΩΡΓΟΣ» ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΣΤΑΒΛΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ(ΒΙΝΤΕΟ) ??

Μπαρουφακης:  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

fuck yes

Παντως «εμείς» χωρίς ηγεσία και χωρίς δικό μας κράτος δεν είμαστε εμείς οι Ελληνες, αλλά ιθαγενείς στο προνομιούχο οικόπεδο «η ωραία Ελλάς», οι πρώτοι ευρωπαίοι προς εξόντωση και απορρόφηση από την .. «παγκοσμιότητα» ! ))

Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ !

Μήνες 5 με «διαπραγματευση» για λογαριασμό των Αμερικάνων και με την Ελλάδα να εξοντώνεται παραμένει το ίδιο κατοχικό προσωπικό… Ο «αμερικάνος» Μπαρουφάκης δεν αλλάζει, ο Στουρνάρας επίσης, ο Γεωργίου κλπ.. Η «Ανεξάρτητη» ούτε στοιχειωδώς δεν μπορεί σήμερα να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως και κανένας άλλος θεσμος…

Το δημοψήφισμα κοροϊδία παρόμοιο με εκείνο του Γιωργάκη, δεν προσφέρει καμμία λύση για μας, η διατύπωση του υπαγορευμένη φαίνεται από ξένους, η πολιτική σκοπιμότητα το ίδιο..  Αλλά ποιός νοιάζεται όταν δημιουργούνται ελπίδες..

Το «όχι» φέρνει περαιτέρω «διαπραγμάτευση» για να συνθηκολογήσουν οι Γερμανοί στις απαιτήσεις των ΗΠΑ.  Η δε συσπείρωση που αντικειμενικά επιφέρει, στην περίπτωσή μας, χωρίς δηλαδή ελληνική κυβέρνηση, μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο σχεδιασμό για να φέρνει καταστολή, αν δεν τη χρησιμοποιήσουμε  «σωστά» …. «διεθνιστικά» ! ))

 

Δυστυχώς και μ΄ενα ΟΧΙ υπερ του οποίου κι εμείς ταχθήκαμε συντασόμενοι με όσους Ελληνες ανθρώπινα θέλουν να το βροντοφωνάξουν, ενισχύεται η παραμονή της χώρας στην Ευρωφάκα. Ακόμη δεν ξέρουμε ούτε καν εαν θα χρησιμοποιηθεί λιγότερο ή περσότερο ενοχοποιητικά για το λαό απ’ ότι το ΝΑΙ του δωσιλογισμου, η πορεία θα δείξει.  Γιατί, οι εχθροί μας μπλέξαν το πραγματικό αποτέλεσμα από το δημοψήφισμα με το συμβολικό «ΟΧΙ» που θέλουμε κι οφείλουμε στην τελική να υποστηρίξουμε.

Χωρίς ηγεσία παντως «εμείς» και χωρίς δικό μας κράτος,  δεν είμαστε εμείς  οι Ελληνες, αλλά οι εξαθλιωμένοι ιθαγενείς σε αποικία νέου τύπου.  Απομεινάρια αρχαίου έθνους στο προνομιούχο  οικόπεδο «η ωραία Ελλάς» προς εξόντωση και απορρόφηση από την .. «παγκοσμιότητα» ! ))

Η φωνή μας ακυρώθηκε σαν και τη γλώσσα μας με «γουάου» κι αμερικανιές, πράσινες και ροζ πασοκιές που εκπέμπουν της «ενημέρωσης» οι κουραδομηχανές ! Προσωρινή η χαλάρωση των Σφύριζα στο διχαστικό τους έργο, θα ζωντανέψουν και τη Χρυσαυγή για να φέρουν καταστολή..

Το κήρυγμα απο τις ΜΚΟ σταμάτησε μόνο για να μασήσουμε απρόσκοπτα στο Δημοψήφισμα.  Η  Εθνοκάθαρση δηλαδή, με Κάθαρση στον πολιτισμό, μας που συνοδεύει την πεινα, αναμένεται να επανακινηθεί άμεσα  με «καταιγίδα»  από προπαγανδα, για τον εθνικισμό, τον πατριωτισμό, την ομοφοβία, τον χριστιανισμό, το σεξ και τον γάμο όλων προς όλα, την «εντιμότητα» στις συμφωνίες  και στα σοσιαλ μύδια, στις «Αρχες προσταΣΙΑ΄ς, κλπ.. ))

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + 16 =