ΜΑΖΕΥΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ

Mitsotakis...

Υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα τάχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κ, Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι το μέλλον της Ευρώπης είναι μέσα στο ευρώ και προειδοποίησε ότι οι συνέπειες από το «Όχι» θα είναι τραγικές.

ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ;;

 

Γιώργου Δελαστίκ – «Πριν»

Δημοψήφισμα αύριο. Μετά από πέντε μνημονιακά χρόνια πρωτοφανούς κοινωνικής καταβαράθρωσης, ο ελληνικός λαός καλείται να επιλέξει ο ίδιος αν θα δεχτεί ή όχι τις εξουθενωτικές, τελευταίες προτάσεις των Γερμανών και των άλλων δανειστών. Δίνεται στο λαό μας, μια σπάνια ευκαιρία να καταστεί ο ίδιος πρωταγωνιστής μιας κορυφαίας επιλογής.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΒΑΤΑ

ΠΕΡΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΣΤΑΚΗ Κοιτάξτε τον, είναι για λύπηση…Διατάχθηκε το 2009 να παραιτηθεί. Για να μας έρθει ο εφιάλτης ΓΑΠ, να εφαρμόσει το σχέδιο υποδούλωσης και καταλήστευσης των Ελλήνων. Κύριοι Βουλευτές, Κοιτάξτε τον, είναι για λύπηση. Δείχνει να τον οικτίρει ακόμα και ο Σαμαράς Διατάχθηκε το 2009 να παραιτηθεί. Για να μας έρθει ο εφιάλτης ΓΑΠ, να εφαρμόσει το σχέδιο υποδούλωσης και καταλήστευσης των Ελλήνων. Και μετατροπής τους σε πειραματόζωο της Νέας Τάξης. Άδικα του φώναζε τότε ο εξάδελφος του Λιάπης να μην παραιτηθεί και να αναλάβει τις ευθύνες του. Και μέχρι τον Μάρτιο του 2010 να δημιουργούσε συνθήκες διάσωσης της Ελληνικής οικονομίας. Που τότε το πραγματικό της έλλειμμα ήταν 6%. Και όχι το ψευδές που είπε χθες ο Σόιμπλε Μετά την παραίτηση του, ψήφισε τα μνημόνια εξόντωσης μας. Τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Ποιών την σφίγγα για να εξαπατά τον Ελληνισμό. Ενώ ήταν τσιρακάκι του Σαμαρά και των δυναστών μας. Ανέχθηκε τόσα χρόνια αμίλητους να κυβερνάται και να εξοντώνεται η χώρα μας από την τρόικα. Κάι από όλον τον άλλο ξένο συρφετό. Χωρίς να αρθρώσει λέξη συμπαράστασης για τον Ελληνισμό. Όχι μόνον δεν διαφέρει από τους άλλους προδότες του ελληνισμού αλλά απεδείχθη χειρότερος Μετά χρόνια σιωπής, μας έδειξε τώρα το απαίσιο νεοταξικό του υπηρετικό προδοτικό του Ελληνισμού πρόσωπο του. Πρόκειται περί ενός κατωτάτης στάθμης υπηρέτη της Νέας Τάξης. Πολύ χειρότερος από τον Σαμαρά. Ο Βασιλιάς ήταν ένας θεόγυμνος «πατριώτης» . Την Κυριακή ο Ελληνισμός θα δώσει την απάντηση του, και σε αυτό το υποκείμενο (ουσιαστικά) Ευριπίδης Μπίλλης

Βεβαίως και η αστική τάξη της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της ΕΕ με επικεφαλής τους Γερμανούς, προσπαθεί χρησιμοποιώντας τους  μηχανισμούς προπαγάνδας που διαθέτει, να τον τρομοκρατήσει, να τον πανικοβάλει ώστε να τον μετατρέψει σε ραγιά, σε σύγχρονο «γερμανοτσολιά», που θα πει «Ναι» στην πλήρη υποδούλωση και παραπέρα εξαθλίωσή του.

Αυτονόητο είναι, ότι τόσο η ελληνική ολιγαρχία όσο και οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι προσπαθούν να αντικαταστήσουν το ερώτημα «Ναι ή Όχι» στην πρόταση των δανειστών, στην οποία θα ήταν αδύνατον να επικρατήσει το «Ναι», με το ερώτημα «Ναι ή όχι στο ευρώ»! Προσπαθούν έτσι να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι κατά τις δημοσκοπήσεις ποσοστό γύρω στο 60% του ελληνικού λαού τάσσεται ακόμη υπέρ του ευρώ, μην έχοντας αντιληφθεί ότι ακριβώς το ευρώ και η ανυπαρξία εθνικού νομίσματος είναι οι αιτίες της αδυναμίας της Ελλάδας να αντιμετωπίσει το δημόσιο χρέος και την εξυπηρέτησή του.

Η στρέβλωση του ερωτήματος και η προπαγανδιστική, άκρως ανεπαρκής αντιμετώπιση της στρέβλωσης αυτής από την κυβέρνηση, δεν αλλάζει την ουσία της αναμέτρησης. Σίγουρα αυξάνει το φόβο εκείνων που ψηφίζουν «Όχι», αλλά δεν τους κάνει ο φόβος αυτός να περάσουν στο άλλο στρατόπεδο και να ψηφίσουν «Ναι». Τα ερείπια του παρελθόντος πολιτικού συστήματος έχουν συσπειρωθεί υπέρ του «Ναι», με επικεφαλής όσο και να φαίνεται απίστευτο, τον …«πολιτικό βρυκόλακα» Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!!! Κάτω από τις φτερούγες του Μητσοτάκη κούρνιασαν ο Κωστάκης Καραμανλής, ο Κώστας Σημίτης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Φώφη Γεννηματά – ακόμα κι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου που τον ανέτρεψαν οι Γερμανοί! Όλοι τους ντύθηκαν «γερμανοτσολιάδες» την κρίσιμη ώρα!

Πρώτος πρώτος ο Κωστάκης: «Την Κυριακή λέμε «Ναι» στην Ευρώπη» δήλωσε σε τηλεοπτικό του μήνυμα την Πέμπτη. «Η επικράτηση του «Όχι» θα ερμηνευθεί από όλους, σε όλο τον κόσμο, ως επιλογή αποχώρησης από την καρδιά της Ευρώπης. Θα είναι το πρώτο βήμα προς την έξοδο», πρόσθεσε λειτουργώντας ως παπαγαλάκι των Γερμανών. «Στο δημοψήφισμα της Κυριακής ψηφίζουμε «Ναι», είπε και ο πασίγνωστος γερμανόφρων Κώστας Σημίτης.

«Οι πολιτικές της Ευρωζώνης είναι πιεστικές. Όμως εξασφαλίζουν τη χρηματοδότηση της οικονομίας και στηρίζουν την ανάπτυξη (!) της χώρας» πρόσθεσε. Ο Σταύρος ο Θεοδωράκης, ο οποίος ηγείται του πανάθλιου πολιτικά κόμματος του Ποταμιού που έχει μόνο το 6% των ψήφων του ελληνικού λαού, είναι εμφανέστατο πως έχει …λαλήσει! Την έχει δει …πρωθυπουργός το άτομο! «Ναι, την έχω ψιλοέτοιμη» την κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» των «γερμανοτσολιάδων» του μνημονιακού στρατοπέδου, είπε ο Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας προχτές στον Ρίαλ FM. «Είναι η πρώτη φορά που το λέω» πρόσθεσε. Τι μιλάμε όμως για τον Στ. Θεοδωράκη, όταν ακόμη και ο ανατραπείς από τους Γερμανούς Γ. Παπανδρέου έγινε ως κι αυτός «γερμανοτσολιάς» και έκανε μέχρι και …συγκέντρωση των φίλων του, την Πέμπτη το βράδυ έξω από το δημαρχείο της Αθήνας, υπέρ του «Ναι»! «Νυν υπέρ πάντων αγών» που είπε και ο 97χρονος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος ηγείται πνευματικά όλου αυτού του απεχθούς πολιτικού εσμού.

Το κακό είναι ότι αυτή η απέραντη δουλοφροσύνη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ (αιωνία της η μνήμη!) και του ανερχόμενου στους κόλπους των πολιτικών «γερμανοτσολιάδων» Ποταμιού, έχει αποθρασύνει πέρα από κάθε όριο ανοχής τους Γερμανούς επικυρίαρχους της χώρας μας. Αυτός που λυσσομανάει σαν φαρμακερή οχιά είναι ο Μάρτιν Σουλτς, ο Γερμανός σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Θεωρεί ότι η κρίση στην Ελλάδα, του παρέχει δυνατότητες να γίνει καγκελάριος της Γερμανίας μετά τη Μέρκελ. Είναι πραγματικά απίστευτες οι δηλώσεις που έκανε στη γερμανική εφημερίδα Χάντελσμπλατ. Ούτε λίγο ούτε πολύ προανάγγειλε …βουλευτικές εκλογές μετά την Κυριακή, αν νικήσει το «Ναι» και υπηρεσιακή κυβέρνηση …«τεχνοκρατών» επιλογής της Γερμανίας, με τους οποίους το Βερολίνο θα συνάψει συμφωνία και «τότε θα πρόκειται για το τέλος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ», όπως δήλωσε!

Έχουμε βαθύτατη την πεποίθηση ότι το «Όχι» θα νικήσει! Ο Σουλτς θα απογοητευθεί, όπως και όλοι οι Γερμαναράδες, που έχουν χάψει το παραμύθι που τους σερβίρουν οι εδώ άνθρωποί τους, ότι δήθεν θα νικήσει το «Ναι», με αποτέλεσμα το Βερολίνο να οργανώνει τις …βουλευτικές εκλογές στις 2 Αυγούστου! Παρά τις υλακές τους, τίποτα δραματικό δεν θα γίνει παρά τη βέβαιη νίκη του «Όχι» στο αυριανό δημοψήφισμα. Ο Τσίπρας έχει ήδη προαναγγείλει ότι θα πάρει το «Όχι» και θα πάει στη Γερμανία για να κλείσει συμφωνία σε πολιτικό επίπεδο μέσα ακόμη και σε …δύο μέρες! Μια τέτοια συμφωνία δεν μπορεί παρά να είναι ίσως σε ελάχιστα σημεία κάπως λιγότερη κακή από τις τελευταίες προτάσεις των δανειστών! Συνολικά, θα είναι σίγουρα απαράδεκτη για τα λαϊκά συμφέροντα.

Η νίκη του «Όχι» δεν θα φέρει ούτε ρήξη με την Ευρωζώνη ούτε καν μια υποφερτή συμφωνία για τα λαϊκά συμφέροντα. Θα αποδείξει όμως, ότι οι Έλληνες δεν είναι λαός ραγιάδων και θα κρατήσει ζωντανή την αυτοεκτίμηση του λαού μας, άρα και την ελπίδα αλλαγής αυτής της αφόρητης κατάστασης. Δεν θα δώσει στους Γερμανούς τη δυνατότητα να λιώσουν τους Έλληνες σαν δουλικά σκουλήκια.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 4 =