ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ(βιντεο) !

sugkentrosi-sto-suntagma-oxi

“Υπάρχει «100% πιθανότητα» να εξευρεθεί μια συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Μπαρουφάκης.  Από τη Δευτέρα δηλαδή τα κεφάλια μέσα . ..

 

ΤΟ «ΟΧΙ» ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ !

ΑΣΑΦΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

Κάλεσμα προς τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «όχι στα τελεσίγραφα των δανειστών» και να πει «όχι στο διχασμό» απεύθυνε στο λαό το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.  Εδωσε την εντύπωση πως ό,τι κάνει ειναι υπερ της φανταστικής «ευρώπης» των βάρβαρων πολυεθνικών για λογαραριασμό των ναζί σαράφηδων των αγορών. . Αντιθέτως, στα ξένα κανάλια για πρώτη φορά προβλήθηκε η διάσταση της πείνας των Ελλήνων μιλώντας για πολύ μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.. Με την συγκέντρωση των οπαδών του «ναι» πολύ λίγο ασχολήθηκαν, ίσως θεωρήθηκε ανευ πολιτικής σημασίας ;

«Την Κυριακή δίνουμε όλοι μαζί μήνυμα Δημοκρατίας και αξιοπρέπειας. Την Κυριακή αποφασίζουμε να δουλέψουμε στην Ευρώπη. Να προκόψουμε στην Ευρώπη. Σήμερα όλη η Ευρώπη όλος ο πλανήτης έχει στραμμένα τα μάτια στην Ελλάδα. Μην αφήσουμε την Ευρώπη στα χέρια όσων θέλουν να την αρπάξουν από τη δημοκρατική της παράδοση. Δεν θα αφήσουμε την Ευρώπη στα χέρια όσων θέλουν να την αρπάξουν από τη δημοκρατική της παράδοση. Γιορτάζουμε για την τόλμη και την αποφασιστικότητα να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Στέλνουμε μήνυμα ελπίδας. Ο ελληνικός λαός έχει δείξει πολλές φορές στην ιστορία του ότι ξέρει να επιστρέφει τα τελεσίγραφα», τόνισε καταχειροκροτούμενος.

«Τη Δευτέρα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα να πούμε και ένα απόλυτο ΟΧΙ στον διχασμό. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ μας Από την Δευτέρα όλοι μαζί ανεξάρτητα από τί ψηφίσαμε θα πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι», τόνισε.

 

 

ΣΗΜ. σύμφωνα με το Σύνταγμα αποχή άνω το 40% των εγγεγραμένων ψηφοφόρων καθιστά το δημοψήφισμα άκυρο. Όποιος θεωρεί το δημοψήφισμα χωρίς νόημα και ψευδές, δεν είναι εγκλωβισμένος, απέχει και αν αυτοί που απέχουν είναι περισσότεροι από το 40% του εκλογικού σώματος ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ το δημοψήφισμα. Η ΑΠΟΧΗ θεωρείται πιό συνειδητή στάση στο Δημοψήφισμα, όπου όλα εστιάζονται στο ερώτημα.  Δεν είναι δηλαδή το ίδιο με τις βουλευτικές εκλογές, όπου επιδρούν πολλές παράμετροι..

ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ – ΖΗΤΟΥΝ “ΝΑΙ” ΚΙ “ΟΧΙ” ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

two × five =