ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΑΣ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ..

ekloges kalpimedia

ΤΑ ΜΗΝΤΙΑ ΔΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΠΑΣΑΛΕΙΒΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΟ ! 

 

ΦΟΒΟΙ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΡΩΣΙΑ

«ΜΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ» !

Τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ βγήκαν με δημόσιες δηλώσεις τους τάχθηκαν είτε κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος είτε υπέρ του «ναι», την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρισκόταν στο υπουργείο Άμυνας, με τον Πάνο Καμμένο
Πρόκειται για τους Βασίλη Κόκκαλη, Κώστα Δαμαβολίτη, Δημήτρη Καμμένο και Νίκο Μαυραγάνη.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο κ. Καμμένος θα τους διαγράψει ή αν θα τους ζητήσει να παραιτηθούν και να δώσουν τις έδρες τους.
Απο το Αμυνας λοιπόν ο Τσίπρας ειδοποίησε τους «συμμάχους» και τους εδώ συνεργάτες περίπου, ότι «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»,  σε μια δήλωση με γεωπολιτική :
«Η χώρα διατηρεί και αυξάνει την γεωπολιτική της ισχύ και δεν αλλάζει το γεωπολιτικό της προσανατολισμό αλλα υπάρχουν δυνατότητες να δούμε και άλλες σχέσεις για την γεωπολιτική δυναμική της χώρας.
Οι ΕΔ διασφαλίζουν την σταθερότητα στο εσωτερικό αλλά και σε επίπεδο συμμαχικό.
Είναι ένας πυλώνας σταθερότητας του κράτους ο δημοκρατικός στρατός.
Θα ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε
Η κυβέρνηση δεν θα διαγράψει τις υποσχέσεις της προς τα στελέχη. Δεν θα αποδεχθούμε μειώσεις στις αποδοχές και στις αμυντικές προμήθειες.
Αποφασίζουμε εμείς πότε και εάν θα προχωρήσουμε σε περικοπές.
Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την εθνική ομοψυχία και την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι ένα.»
«Πυλώνας της ομοψυχίας είναι ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.
Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος όταν ενημερώθηκε για τις διαφοροποιήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ απάντησε: «Έχουμε πόλεμο δεν κάνουμε εκπτώσεις, όποιος δεν αντέχει ας φύγει».

Από την πλευρά των «συμμάχων» έχουμε τον εκπεφρασμένο φόβο μην πάμε στη Ρωσία του συμπαθούς στην Ελλάδα προέδρου Πούτιν Στο ΝΑΤΟ συζητείται σχόλιο του επιφανέστερου ελληνικής καταγωγής ναυάρχου των ΗΠΑ, Τζ. Σταυρίδης:

 

«Ας πούμε την αληθεια, αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη θα καταστεί ένα περιφρονημένο και θυμωμένο έθνος. Όμως μια περιφρονημένη Ελλάδα θα είναι απρόθυμη να συνεργαστεί με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, κατι που θα μπλοκάρει την αποτελεσματικότητα των δύο οργανισμών. Η Ελλάδα θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από την Ρωσία του Β.Πούτιν βάζοντας βέτο τις αποφάσεις της ΕΕ. Μια παραπεταμένη Ελλάδα θα αναζητήσει αλλού βοήθεια»

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen + twelve =