Ν’ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΝΑ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΝΚΣ, ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Στον Αντένα συζητούσαν τις καταγγελίες του βολευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη/πρωην κατοχικού εντεταλμένου στα χαράτσια, ότι απο το Μαξίμου με τη συνεργασία στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους προετοιμάζουν τη μετάβαση στη δραχμή.

ΟΥΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΜ

Νεύρα, λιποθυμίες, φωνές έξω από τις τράπεζες. Μοιράζουν νερά και χυμούς στους συνταξιούχους για να προλάβουν τα χειρότερα… Χωρίς τέλος είναι η απίστευτη ταλαιπωρία για περισσότερους από 350.000 συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα ανάληψης ΑΤΜ και έσπευσαν σήμερα να σηκώσουν τα 120 ευρώ που τους αντιστοιχούν μετά την επιβολή των ελέγχων στις πληρωμές.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί τον υπερασπίζεστε; Από ό,τι ξέρω οι καταθέσεις της οικογενείας σας είναι στο εξωτερικό και μάλιστα αφορολόγητες» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο.
Όταν ο κ. Παπαδόπουλος αντελήφθη ότι η αιχμή αυτή αφορούσε τον ίδιο εξεμάνη: «Τι λέει αυτό το νούμερο; Ξεφτιλισμένη, ντροπή σου, ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που σε μάζεψε, φασίστρια, άθλια, πολιτικό σκουπίδι, κάθαρμα!»
«Τι ξέρεις για την οικογένειά μου; Ο πατέρας μου έχει πεθάνει!». Είναι δυνατόν κύριε Παπαδάκη να μιλάει έτσι για κάτι που δεν ξέρει, για ανθρώπους που δεν ζουν;» συνέχισε έξω φρενών ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.
Κάποια στιγμή ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ετοιμάστηκε να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πλατό συνεχίζοντας να είναι οργισμένος και φωνάζοντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «κλώνος της Κωνσταντοπούλου» με την κυρία Μακρή να απαντά ότι «είναι τιμή να είσαι κλώνος της Ζωής Κωνσταντοπούλου».
Παρόλα αυτά η κυρία Μακρή παρέμεινε ατάραχη και ζήτησε από τον δημοσιογράφο αν θέλει να της υποβάλει μήνυση ενώ δεν δίστασε να ζητήσει on air αντίγραφο της εκπομπής για να το στείλει στον εισαγγελέα.
Καθώς η κατάσταση δεν ηρεμούσε ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε να προχωρήσουν σε διάλλειμμα για να πέσουν οι τόνοι.

ΤΟ «ΝΤΟΥ» ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ «ΝΙΟΤΗΣ» !

 

Angelos Karageorgos : Είναι ο άντρας της Αλεξίας, κόρη της Μπακογιάννη_ Μητσοτάκη…. που έχουν 3 παιδιά και επίσης μιλάνε για τον θεσμό της εκκλησίας ενώ είναι μαζί με σύμφωνο συμβίωσης. Όλα τα λεφτά τους έξω και ότι είπε η Μακρή ισχύει… ακόμα και για το βούλευμα της «Ανεξάρτητης» ώστε να εξαιρεθεί…

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − seven =