ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ

EΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΧΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ώρα 19.30 Ελληνίδες, Έλληνες, Το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ) σας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στα εγκαίνια του κεντρικού περιπτέρου του Μετώπου για το ΟΧΙ, στην Πλατεία Συντάγματος, την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, στις 7.30 μ.μ. Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος και θα απευθύνει βαρυσήμαντο λόγο για την κρισιμότητα της κατάστασης. Το ΕΠΑΜ καλεί τον ελληνικό λαό να αναλογιστεί την ιστορία του, την οικογένειά του, τα παιδιά του, τις επόμενες γενιές, να ορθώσει το ανάστημά του και να δώσει μια σαφή και κατηγορηματική απάντηση στις ύαινες της Ε.Ε. με ένα ξεκάθαρο πλειοψηφικό ΟΧΙ. Αθήνα 30 Ιουνίου 2015 Η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

ΑΝ ΟΧΙ ΤΏΡΑ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) κάτω από το βάρος των δραματικών εξελίξεων και εν όψει του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής 5 Ιουλίου βρίσκεται σε «κόκκινο» συναγερμό και σε διαρκή κινητοποίηση στηρίζοντας τα προτάγματά του, λέγοντας το μεγάλο και ιστορικό ΟΧΙ απέναντι στους ξένους δυνάστες και στα εγχώρια φερέφωνά τους.

Τώρα ήρθε η ώρα να υψώσουμε το ανάστημά μας και να επιβάλουμε τη μονομερή διαγραφή του χρέους και την κατοχύρωση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας με έξοδο από το Ευρώ και την Ε.Ε.

Βέβαια, το ερώτημα του δημοψηφίσματος, ΝΑΙ ή ΌΧΙ στην κατάπτυστη πρόταση των δανειστών, είναι κάπως άστοχο, καθώς είναι αποτέλεσμα της αποτυχημένης πορείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , η οποία προσπαθεί να πατάει σε δυο βάρκες. το δημοψήφισμα θα είχε νόημα, αν σε αντιπαραβολή ετίθεντο από τη μια πλευρά οι «προτάσεις» των δανειστών και από την άλλη πλευρά μια ρηξικέλευθη πρόταση διεξόδου με άρνηση όλων των πολιτικών που μας οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο.

Παρ’ όλα αυτά, η ευκαιρία που δίνεται στον ελληνικό λαό με την αποτύπωση ενός βροντερού ΟΧΙ στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι μεγάλη. Αφού -και εφ’ όσον βέβαια πραγματοποιηθεί τελικά το δημοψήφισμα,- αυτό που θα κυριαρχήσει δεν θα είναι τα παραπειστικά ερωτήματα που θέτει η κυβέρνηση αλλά θα είναι το ΝΑΙ στην υποδούλωση της Ελλάδας, ή το ΌΧΙ στο νέο Ράιχ, το χρέος και το ευρώ.

Στο καθεστώς που έχουμε σήμερα, σε ενδεχόμενο «ΝΑΙ» της Κυριακής, θα επιβληθεί από την άλλη εβδομάδα καθεστώς bail in, δηλαδή κουρέματος καταθέσεων ή φορολογίας καταθέσεων από το πρώτο ευρώ. Αρα λοιπόν το όλο σχέδιο είναι να μας πάνε στα χειρότερα. Το «ΝΑΙ» σημαίνει φορολογία καταθέσεων, αναλήψεων, συντάξεις 360 € και φυσικά όλα τα άλλα μέτρα που έχουν απαιτήσει οι δανειστές».

Το ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης καλέι όλους τους φίλους του μετώπου την Τετάρτη 1η Ιουλίου από τις 11:00 – 13:00 στην Τράπεζα της Ελλάδος στην Οδό Τσιμισκή για να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας, σε μια δράση ενάντια στους κατακτητές που μας επιβάλουν καινούργια κατοχή.

Η συμμετοχή σας θα μας δώσει κουράγιο στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

Η νίκη είναι κοντά!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four − 2 =