ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ «ΝΑΙ» ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ «yes man» ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

kaminis boutaris

ΚΑΜΙΝΟΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ, ΟΙ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΙΣ 2 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ, ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ..))

ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !

Θεατρικές κινήσεις του Ζαν Κλωντ Γιουνκερ Φορολογικός Παράδεισος ντε ΛΟΥΞ..

«ΜΕ  ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ» ΜΕΝΕΙ ΕΥΡΩΠΗ, Ο  ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥΛΗΣ ! Μάλλον απίθανο..

Διαφημιστική εκστρατεία υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής αναλαμβάνουν οι δήμαρχοι Αθηνών, Γιώργος Καμίνης, και Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ωσαν ανάμνηση «γιεςμεν» των παλιών κρατικών μηχανισμών, φαντάζουν μισέλληνες από κούνια.

Στο πλευρό τους 50 ακόμη ποταμίσιοι ως  επι το πλείστον,  από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα Πανεπιστήμια, τις επιστημονικές ενώσεις και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Όπως ανακοίνωσαν στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας θα συγκροτηθεί εθνική επιτροπή, η οποία θα αναλάβει να εξηγήσει στον κόσμο τις επιπτώσεις που θα έχει για την Ελλάδα ενδεχόμενη έξοδος από το ευρώ καθώς και την ανάγκη παραμονής της χώρας στον σκληρό ευρωπαϊκό πυρήνα.
Παράλληλα θα συγκροτηθεί και πενταμελής συντονιστική επιτροπή, σύμφωνα με τον σχετικό νόμο για τα δημοψηφίσματα, ώστε τα μέλη της επιτροπής εκτός από τη δυνατότητα συμμετοχής σε τηλεοπτικές εκπομπές να μπορούν να συμμετέχουν και σε κάθε άλλη σχετική με το επικείμενο δημοψήφισμα δραστηριότητα.
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, θα δεχθεί σε ακρόαση τους δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, αύριο το μεσημέρι στο προεδρικό μέγαρο.
Ο πρόεδρος της Κομισιόν «αναλαμβάνει αρχιστράτηγος του «ναι» και  επιδιώκει ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα…

Δραματική έκκληση απηύθυνε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στους Ελληνες και την Ελλάδα να πει ΝΑΙ στην Ευρωφάκα ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πει την …αλήθεια στον ελληνικό λαό.

«Αν ο ελληνικός λαός πει ΝΑι τόσο το καλύτερο. Ακόμη κι αν η κυβέρνηση βάλει σε δημοψήφισμα την πρόταση θα ζητούσα από τους Ελληνες να πουν ΝΑΙ. Γιατί έτσι θα εκπέμψουν θετικό μήνυμα. Αν ψηφίσουν ΝΑΙ τότε το μήνυμα παγκόσμια θα σημάνει ότι η ΕΛλάδα θέλει να μείνει στην ευρωζώνη και στην ΕΕ. Θα έλεγα στους Ελληνες ότι δεν πρέπει να αυτοκτονήσετε επειδή φοβάστε να πεθάνετε, όποια κι αν είναι η ερώτηση. Πρέπει να πείτε ΝΑΙ γιατί πρέπει να πείτε ΝΑΙ στην Ευρώπη» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του κ. Γιούνκερ.

Λιγη ώρα μετά τη συνέντευξη Τυπου του Ζαν Κλοντ Φορολογικός Παράδεισος ΛΟΥΞ, ήρθε η απάντηση από την Ελληνική πλευρά.
Απαραίτητο στοιχείο ως ένδειξη καλής πίστης και αξιοπιστίας σε μία διαπραγμάτευση είναι η ειλικρίνεια, είπε ευλύγιστος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Ο Παπαδημιούλης από την πλευρά του δηλωσε πως ο πρόεδρος της Κομισιόν «αναλαμβάνει αρχιστράτηγος του ναι» και πως επιδιώκει ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα.«Απαντάμε: Όχι, μένουμε Ευρώπη με αξιοπρέπεια», λέει ο Παπαδημιούλης….
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen − 4 =