Φ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ : ΡΩΤΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..

ATM SAKOYLES

ΠΗΡΑΝ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ..ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΟΡΙΟ 60 ΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ !

Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ «Ναι» ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ..
Στη δημοσιότητα δόθηκε στις 28 Ιουνίου στην εφημερίδα της κυβερνήσεως το ΦΕΚ για το δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου. Την ίδια ώρα φανερώνεται ότι οι ΗΠΑ μεθόδευσαν αυτή την έξοδο απ’ το μπλοκάρισμα των διαπραγματεύσεων κάτι που δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό.. Θα το δούμε στη συνέχεια..
Το «κακό» κυρίως βρίσκεται στο έλλειμμα δημοκρατίας που παρουσιάζεται και στο Σφύριζα , συγκεκριμμένα τώρα, στην τριτοκοσμική απεύθυνση της «αριστερής» κυβέρνησης στο λαό, ο οποίος απαρτίζεται από ανθρώπους σε σοκ με όσα τραβάνε.. Οταν λοιπόν τους  ρωτάς σοβαροφανείς παπαριές τους  καταφρονείς Μπαρουφάκη «αριστερέ» μου.. ))
Το έρωτημα που θα τεθεί στον ελληνικό λαό απλώς δεν απαντιέται γιατί δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι σημαίνει:
«Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroup της 25/06/2015 και αποτελείται από δύο μέρη τα οποία συγκροτούν την ενιαία πρότασή τους;Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and beyond» (Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού) και το δεύτερο «Preliminary Debt Sustainability Analysis» (προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους).Όσοι από τους πολίτες της χώρας απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν:Δεν εγκρίνεται/ΟΧΙ.Όσοι από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν:Εγκρίνεται/ΝΑΙ.»
Ο υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού θεωρείται σήμερα ο αρχιτέκτονας της μεθόδευσης με το δημοψήφισμα στη μπανανία προς ενοχοποίηση των ραγιάδων για τη συνέχεια που  αναμένεται εξόχως σκληρή.. Ηταν όπως παραδέχθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου ο μόνος υπουργός που γνώριζε ότι θα προκηρυσσόταν δημοψήφισμα…
Και προς τούτο είχε συνεχή επικοινωνία με τον Α.Τσίπρα, με επαφές οι οποίες συνεχίστηκαν Παρασκευή, Σάββατο και σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό και πριν προκηρυχθεί το δημοψήφισμα μίλησε για «Λύση με κούρεμα» του ελληνικού χρέους» την Παρασκευή το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).
Στην σημερινή του παρέμβαση προς την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κ.Λαγκάρντ, τον Γερμανο υπουργό Οικονομικών Β.Σόιμπλε και τον Γάλλο υπουργό Οικονμικών Μ.Σαπέν, ήταν ξεκάθαρος: Αν δεν υπάρξει «κούρεμα» και λύση θα γκρεμιστεί η Ελλάδα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, και τα κομμάτια της θα πέσουν επάνω στην υπόλοιπη ευρωζώνη συμπαρασύροντας την ευρωζώνη, αλλά και την παγκόσμια οικονομία.
Πηγές του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ότι«Ανώτεροι αξιωματούχοι του Υπουργείου ήταν σε τακτική επικοινωνία με υψηλόβαθμους Έλληνες αξιωματούχους στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ ο Τζακ Λιου και ανώτεροι αξιωματούχοι του υπουργείου Οικονομικών ήταν σε τακτική επικοινωνία με υψηλόβαθμους Έλληνες αξιωματούχους κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων».
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι «Ο κ. Λιού συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό  Τσίπρα πολλές φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων. Το Υπουργείο Οικονομικών ζήτησε από την Ελλάδα να συνεργαστεί στενά με τους διεθνείς εταίρους της σχετικά με τον προγραμματισμό μιας τραπεζικής αργίας και ελέγχων κεφαλαίων, όπως απαιτείται. Ξεχωριστά, αξιωματούχοι του Υπουργείου Οικονομικών έχουν επίσης έρθει σε επαφή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με αξιωματούχους των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων».
Ο Τζακ Λιού υπογράμμισε την ανάγκη η Ελλάδα να υιοθετήσει δύσκολα μέτρα ώστε να επιτευχθεί μια ρεαλιστική συμβιβαστική λύση με τους πιστωτές της. Σημείωσε, επίσης, τη σημασία της λήψης των αναγκαίων μέτρων για τη διατήρηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στην πορεία προς το δημοψήφισμα.

Κατόπιν της επικοινωνίας, ο Γάλλος πρόεδρος Φ.Ολάντ και η Γερμανίδα καγκελάριος Α.Μέρκελ συγκάλεσαν σε έκτακτες συνεδριάσεις τις Ολομέλειες των Κοινοβουλίων τους.

Εμάς μας φαίνεται ότι έτσι όπως είναι («πούστικα») διατυπωμένο το ερώτημα θα εισπράξει ΝΑΙ γιατί γενικώς είναι περισσότερα τα ΝΑΙ της άγνοιας από τα ΟΧΙ… 

Τέτοια γνώμη, ότι είναι προσχεδιασμένο το σκηνικό που μας προβάλεται στις οθόνες έχουν κι άλλοι, από άλλους ορίζοντες με άλλες αφετηρίες,  δείτε ανάλυση.

Αλέξανδρος Νίκλαν :
1) δεδομένο πρώτο λοιπόν … τρομοκρατία δεν υπήρξε ούτε παραπληροφόρηση. Η επιβολή capital control και η δέσμευση της ΕΚΤ για παροχή ρευστότητας δίχως αύξηση αλλά μέχρι τις 30.6 δείχνει πώς όσα διαδραματίστηκαν στα ΑΤΜ είχαν βάση.

2) Περιορισμός κίνησης κεφαλαίων έγινε και μάλιστα ΠΣΚ όπως γίνεται πάντα. Άρα ήταν προσχεδιασμένο το όλο σκηνικό που δεν αφήνει και πολλά για τεκμήριο αθώοτητας από τους κυβερνώντες.

3) Η βιασύνη για δημοψήφισμα για να υπάρξει εξαγνισμός ανικανότητας και αστοχιών οδηγεί με κλειστά ΑΤΜ σε μαθηματικό αποτέλεσμα του ΝΑΙ. Εδώ είμαστε και θα το δούμε όποιος το αμφισβητεί. Μην λαμβάνετε ώς δείγμα τον εικονικό κόσμο των κοινωνικών δικτύων. Οι περισσότεροι έξω θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης και θα καταλήξουν στο ΝΑΙ. Τα περί αξιοπρέπειας κτλ δεν μπαίνουν σε κατσαρόλα και ούτε είναι πόλεμος εδώ να πάρει κάποιος το G3 και να βγεί στα βουνά.

4) Αν βγεί ΝΑΙ έχουμε πολιτικό παράδοξο και η παρούσα κυβέρνηση δεν εκφράζει πλέον την θέληση του κόσμου λόγω της στάσης της άρα οφείλει να προκυρήξει εκ νέου εκλογές. Αυτό θα προκαλέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα , να είμαστε σίγουροι για αυτό. Οι προηγούμενοι δεν είναι η καλύτερη λύση και ο κόσμος δεν έχει που να στραφεί.

Δυστυχώς οδεύουμε σε αχαρτογράφητα νερά και θα φανεί στο τέλος του μήνα όπου είναι πιθανό να υπάρχει εμπλοκή σε μισθοδοσίες και υπόλοιπο συντάξεων άλλων ταμείων (ΟΑΕΕ, Δημοσίου) ενώ παράλληλα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση στον κόσμο καθώς ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΩΝΕΙ..

Αυτά .. και ο θεός μαζί μας πλέον.. γιατί μόνο αυτός έμεινε.. αν έμεινε και αυτός.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + fourteen =