Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ «ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ Η ΕΛΛΑΔΑ» !

ΜπαρουφοΚυρ 24-04-15-605x347

«Γ. Βαρουφάκης: Αποφασισμένη να μείνει στο ευρώ η Ελλάδα» Τώρα τι θα γίνει ρε ;

 

 

Ο ΜΠΑΡΟΥΦ ΜΙΛΑ EΞΟΝΟΜΑΤΟΣ ΗΠΑ-ΓΙΩΡΓΟΣΟΡΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ;

Η Ελλάδα αποφασισμένη να παραμείνει εντός ευρωζώνης, η χώρα δεν θα υπογράψει μια συμφωνία με τους πιστωτές που ο ίδιος θα θεωρεί “μη βιώσιμη”,  δήλωσε πριν λίγο ο Μπαρουφάκης σε στυλ βεντέτα των καναλιών.. 

Οι απαιτήσεις για αυξήσεις φόρων και μειώσεις συντάξεων που θέτουν οι πιστωτές της Ελλάδας ως προϋποθέσεις για την αποδέσμευση της οικονομικής βοήθειας βάζουν τη χώρα σε μια “αδύνατη θέση”.

Το πακέτο λιτότητας που επιβάλλεται στην Ελλάδα θα καταστρέψει τις πιθανότητες της χώρας για ανάπτυξη και θα καταστήσει την αποπληρωμή των χρεών της πολύ δυσκολότερη.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έλεγε το 13 ο Αλέξης Μητρόπουλος,
«οι δανειστές απαίτησαν και έχουν στα χέρια τους Γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, σύμφωνα με τις οποίες παραιτούμαστε από βασικά κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Στο μέλλον θα είναι αδύνατη η άσκηση δικαιωμάτων μας αναφορικά με τη διαγραφή του χρέους, την αναδιαπραγμάτευση των Δανειακών Συμβάσεων, το εφαρμοστέο Δίκαιο, τα αρμόδια Δικαστήρια, την κατάσχεση δημόσιας περιουσίας χωρίς μάλιστα προηγούμενη δικαστική απόφαση»!

Γεγονός απ’ όλα αυτά,  ό,τι όλη η ανθρωπότητα ασχολείται μαζί μας. Με τα μήντια να έχουν εστιάσει στην Αθήνα, η Ελλάδα ως θέμα είναι στο επίκεντρο των παγκόσμιων εξελίξεων.  Κάποιες εφημεριδες και προσωπικότητες παίρνουν ανοιχτα το μέρος της Ελλαδας με πύρινη αρθρογραφία και παρεμβάσεις. Αυτό είναι πιστεύουμε το μόνο εως τώρα καλό που μας συνέβηκε.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + eighteen =