ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

«ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ» ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑΖΙ/ΛΕΥΚΟΛΟΦΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ  Τώρα, πολεμάνε κι αυτοί σαν τον Τσίπρας, για την Ευρώπη και για τη  Νέα Τάξη την αμερικανική…! ))

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ       ΩΣ ΠΡΑΧΤΩΡΑΣ ΤΑ «ΚΟΖΙΑ» …

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο επιλογές: ή θα αλλάξει ή θα ηττηθεί», σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη ως «επικεφαλής του μεγαλύτερου φιλο-ευρωπαϊκού κόμματος στην Ελλάδα» (…)),που δημοσιεύουν σήμερα οι Financial Times.

ΤΙ ΒΙΟΛΙ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣΤΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝ ;;

POTAMI STAVROS

 

ΒΡΗΚΕ ΡΟΛΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ !

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτιμά ότι η όποια συμφωνία υπογραφεί από τον πρωθυπουργό και τους Ευρωπαίους συμμάχους μας θα περάσει στη Βουλή ακόμα και αν οι απώλειες είναι πολλές από τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους Ανεξάρτητους Έλληνες και επισημαίνει ότι «είναι δύσκολο να στηρίξεις μια τέτοια συμφωνία. Αλλά εάν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στην έγκριση ενός τέτοιου σχεδίου και την καταστροφή της χώρας μέσα από μια ρήξη με την Ευρώπη, τότε θα προτιμήσουμε να ψηφίσουμε τη συμφωνία».

Παράλληλα, επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι «δεν είχε στο μυαλό του τη διαπραγμάτευση. Είχε κυρίως στο μυαλό του το κόμμα του».
Σύμφωνα με τον  Σταύρο τον αναμορφωτή των Εξαρχείων (δεν ξεχνάμε..), εάν υπάρξουν σημαντικές διαρροές μετά από ενδεχόμενη συμφωνία, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα χρειαστεί να προχωρήσει σε κυβερνητικό ανασχηματισμό.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του κεντρο-αριστερού κόμματος το Ποτάμι, είπε πως συζήτησε το ενδεχόμενο ενός τέτοιου ανασχηματισμού σε συνάντηση που είχε με τον κύριο Τσίπρα την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ εκτίμησε ότι θα υπάρξουν “πολλές ενστάσεις” από το ακρο-αριστερό τμήμα του κόμματος του Πρωθυπουργού, κατά τη διαδικασία ψήφισης των μέτρων.
“Αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί, και ο κύριος Τσίπρας θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όταν περάσει τη συμφωνία από το Κοινοβούλιο, όταν δει ποια μέλη του κόμματός του -ή ποια μέλη της κυβέρνησής του- δεν ψήφισαν τη συμφωνία,”. Αυτό φαίνεται ότι υπολογίζει  ο «Σταύρος ο ποτάμης» οτι θα γίνει για να ξεδοντιαστεί πλήρως ο Σφύριζα από επικινδυνότητα για τους κατακτητές.

Anthimos Ioannou : ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ….ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ???? ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΒΗ????ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ…Ο ΣΑΜΑΡΑΣ…Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ….Η ΓΕΝΝΗMΑΤΑ…ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ…..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ….ΕΥΧΟΜΜΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ….ΑΛΟΙΩΣ …ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ….ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ…ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ…..ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ…ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ…..

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × two =