«ΟΧΙ» ΣΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΓΚΑΛΜΠΡΕΪΘ)

putin tsipras agia petr..

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΚΡΕΞΙΤ ΜΟΣΧΑ ΜΕΡΙΑ !

Ο συμβιβασμός ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές δείχνει “εξαιρετικά απίθανος”, όπως σημειώνει η Ηandelsblatt.  Η λύση που δεν δόθηκε ούτε στη συνάντηση των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών, στο Eurogroup δεν αναμένεται να δοθεί αυριο στη σύνοδο κορυφής.
 Εάν η κρίση χρέους της Ελλάδας συνεχίζει να κλιμακώνεται, το Grexit, δεν είναι το πλέον πιθανό σενάριο, ούτε το Graccident. Αυτό που είναι το πιο πιθανό σενάριο, στην πραγματικότητα, είναι η πτώση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα».
Η Handelsblatt, τα λέει αυτά σε κύριο άρθρο με τίτλο: “Η πτώση του Αλέξη Τσίπρα: Τι θα συμβεί  στην Ελλάδα ”.
Η φωτογραφία του άρθρου μάλιστα, συνοδεύεται από τη λεζάντα: “τελείωσαν οι ημέρες του Αλέξη Τσίπρα;”.
Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η πτώση του Αλέξη Τσίπρα θα φέρει “αλλαγή κυβέρνησης στην Αθήνα”, ενώ γίνεται αναφορά και στην αλλαγή και σκλήρυνση της στάσης της Ελλάδας απέναντι στις μεταρρυθμιστικές προτάσεις που έχουν γίνει (μειώσεις μισθών και συντάξεων εννοούν), αλλά και προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κατά τους τελευταίους μήνες.
Μπορεί η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, να σημείωσε πρόσφατα πως “όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος”, αλλά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές μάλλον συνειδητοποιούν πως οι πιθανές διέξοδοι από την κρίση κλείνουν και δύσκολα θα αποφευχθεί μια σύγκρουση.  Δείτε λοιπόν γιατί η σύγκρουση αυτή πάει να γίνει σε λάθος βάση με προδιαγραφές υπέρ του χρέους και της εξόντωσης των Ελλήνων που πάνε μαζί.. 
VASILEIOS ZAFEIRHS:
Aυτή η κυβέρνηση δεν είναι σαν τις προηγούμενες…και αυτό φάνηκε στην Αγία Πετρούπολη…  Δεν είναι προσαρμογή το να δοθούν νέα δάνεια για την εφαρμογή αποτυχημένων πολιτικών.Το Μάιο του 2010 η Ελλάδα συμφώνησε σε δημοσιονομική προσαρμογή ίση με το 16% του ΑΕΠ. Το ΔΝΤ προέβλεπε αρχικά ότι το πραγματικό ΑΕΠ της Ελλάδας θα μειωνόταν την περίοδο 2010-2011 κατά 5%, θα σταθεροποιούνταν το 2012 και θα αυξανόταν μετά. Όμως, το ΑΕΠ έπεσε 25% και δεν ανέκαμψε. Και επειδή το ονομαστικό ΑΕΠ έπεσε το 2014 και συνεχίζει να πέφτει και σήμερα, ο λόγος χρέους/ΑΕΠ που υποτίθεται ότι θα σταθεροποιούνταν πριν από τρία χρόνια, συνεχίζει να αυξάνεται……
Κι εμείς λέμε ό,τι συνεπώς, μετά το γενναίο «κούρεμα» με την κήρυξη ως άδικου κλπ του αναγκαστικού, οπως επιβλήθηκε και νομιμοποιήθηκε απο τα κατοχικά λαμόγια, χρέους της Ελλάδας, πρέπει να «κοπεί μαχαίρι» ο δανεισμός. Αρα δεν έχει αντικείμενο να συνεχιστεί «διαπραγμάτευση» με τους «δανειστές»  η για 5ο μήνα…
Οπως λέμε δε από χθες στη 10η Εντολή,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΟΣΧΑ !

Μόνο από το Δημόσιο μπορούν να γίνουν οι αναφερόμενες επενδύσεις για να ξεκινήσει να λειτουργεί ξανά η Ελλάδα μετά το καταστροφικό Εμπάργκο σε Εργασία και σε επιχειρησεις από το κατοχικό ΔΝΤ καθεστώς ..

 

Στην αρχή της νέας μεταπολίτευσης, καθώς οι θεσμοί βρίσκονται υπό διαμόρφωση και οι “θεσμοί” των δανειστών θα πυροβολούν συνεχώς την πραγματική ελληνική μεταρρύθμιση, κανείς μεγάλος «παίκτης»  δε θα πάει να εισάγει στη χώρα τα τεράστια ποσά που απαιτούνται χωρίς όρους διασφάλισης ισχυρούς, τους οποίους το νέο καθεστώς θα είναι αδύνατον να παρέχει..  Δικτατορία  με δικτάτορα τον Μπαρουφ μπορεί να ονειρεύεται ο Τζ. Σόρος, αλλά δεν θα τολμήσει.. 

 

Μετά την Κάθαρση μόνο ένα αριστερόστροφο έξυπνα παρεμβατικό καθεστώς με αμεσοδημοκρατικές λειτουργίες θα μπορέσει να παρακάμψει τη γάγγραινα του γραφειοκρατικού συντεχνιασμού που παράγει τη διαφθορά και τα αδιέξοδα.. Μόνο με διάκριση ανάμεσα  σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε ανταγωνιστικές  συνθήκες  και σε κρατικοδίαιτους  “νταβάδες” έχει  νόημα η επιχειρηματική δραστηριότητα για τη νέα Ελλάδα. Ολα από την αρχή, μετά την Κάθαρση στο Κράτος εννοείται, και μετά από Δήμευση  στους προδότες που κατάπιαν δισεκατομμύρια.

 

Οι  “αμερικάνοι” Σφύριζα δεν μπορούν να είναι “μεγάλοι ηγέτες”, χωρίς ανεξάρτητο ελληνικό κράτος.  Αποψή μας, όφειλαν να πάνε σε δραχμή κι ανασυγκρότηση τέλος Φλεβάρη κι ύστερα ας διαπραγμετεύονταν εσαεί.. Οι ΗΠΑ και γενικώς οι “σύμμαχοι” δεν θέλουν ισχυρό ελληνικό κράτος, το ‘χουν αποδείξη πολλές φορές στο παρελθόν, ούτε άλλη κουλτούρα από τη δική τους να υπάρχει στη χώρα, άρα δεν θα μας αφήσουν. Αρα μόνον αν είμαστε σοβαροί θα έχουμε διεθνή στήριξη και ευτυχώς η Ρωσία, ευτυχέστατα με Πούτιν κλπ-κλπ ))

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + 3 =