ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΑΛΗΤ

τηλεκαφροι

Αυτά τα ζωντανά πέραν των άλλων συγκεντρώνουν άθελά τους τα επικριτικά βλέμματα πάνω στο έργο της εξόντωσης των Ελλήνων στην Ελλαδα..  Γράφουν δηλαδή και τη δική τους τιμωρία, αν είναι να γλυτώσουμε από τη συντελούμενη Εθνοκάθαρση..

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ !

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΕΙ  ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ»

Η Σύνοδος Κορυφής στις 22 Ιουνίου θα είναι η τελευταία ευκαιρία για την ναυαγισμένη μισελληνική Αλήτ και για τους ξένους μακελάρηδες να βγάλουν απο τη μύγα ξύγκι, στραγγίζοντας και τις τελευταίες συντάξεις και τις τελευταίες σταγόνες από εργατικό εισόδημα για να παραμείνουν καβάλα στην ατυχη Ελλάδα.  Αυτούς εκπροσωπεί ο Τσίπρας με το Σφύριζα τόσο στη Δύση όσο και στην Ανατολή σήμερα.. Για κανέναν ελληνικό λαό, μόνο «για την Ευρώπη, ρε γαμώτο» ! ..
Αλλιώς, μετά, λένε, την Τρίτη θα  έρθει το χάος της αποδοχής της χρεωκοπίας, η οποία εκκρεμεί 5 χρόνια από τότε που την επέβαλε για να μας βάλει ΔΝΤ το παγκόσμιο κάθαρμα ο «γιωργάκης»..

 ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !
Οι στιγμές είναι ιστορικές, δραματικές, διαλαλούν όλες οι τραπεζαλήτικες πηγές.. Είτε η Ελλάδα ή θα κερδίσει την 2μηνη ίσως και 3μηνη παράταση(…)), ή την Τρίτη 23 Ιουνίου θα βιώσουμε στιγμές σοκ, οι τράπεζες δεν θα ανοίξουν και θα επιβάλλουν capital controls (σσ. ο παλιός καλός έλεγχος κεφαλαίων για τους εγγράμματους).  Εκεί θα κριθεί και η κυβέρνηση Τσίπρας and co. Ολη η ψευτοαριστερά θα σβήσει σαν τέτοια αν έχουμε νέα συμφωνία αλα Πασόκ. Διότι βεβαίως, η ατιμωρησία για την Εσχατη Προδοσία παγιώνεται κι ο Μπαρουφάκης με το αφεντικό του τον Τζ. Σόρος θα είναι οι πραγματικοί κυβερνήτες της πρώην «Ωραία Ελλας» !
Η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις 22 Ιουνίου την Δευτέρα το βράδυ, θεωρείται απο όλες τις μεριές, η ύστατη ευκαιρία να γεφυρωθεί το χάσμα και να βρεθεί μια πολιτική λύση υποδούλωσης της χώρας.
Το τακτικό Eurogroup χθες 18 Ιουνίου δεν κατέληξε σε συμφωνία, κάτι που λένε τώρα, ήταν απόλυτα αναμενόμενο.
Όμως τα όσα διαδραματίστηκαν στο τακτικό Eurogroup φανερώνουν ότι η Ελλάδα αδιακόπως βομβαρδιζόμενη με απαξιωτικές δηλώσεις απο τους «θεσμούς» της Νέας οργουελιανής Τάξης έχει στη λεγόμενη «Δύση» τόσο υποβαθμιστεί, σε βαθμό που η απομόνωση σοκάρει.
H Lagarde η επικεφαλής του ΔΝΤ δήλωσε ότι «στο δωμάτιο πρέπει να μείνουν οι ώριμοι» υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι οι έλληνες είναι ανώριμοι.
Ο Scilcuna ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας ανέφερε ότι ο Μπαρουφάκης υπουργός Οικονομικών,  παρουσίασε πρόταση την τελευταία στιγμή, αλλά κανείς δεν ήθελε να τη συζητήσει. Πρόκειται για ιδιαιτέρως απαξιωτική εξέλιξη.
Ο επικεφαλής του Eurogroup υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας ανέφερε με σαφή τρόπο ότι «η Ελλάδα φαίνεται να επιλέγει τον δρόμο του Grexit, της εξόδου από το ευρώ».
Στο διεθνή τύπο το κλίμα για την Ελλάδα δεν ήταν απλώς βαρύ ήταν τραγικό.  Αυτή είναι η αλήθεια.
Η πιο σοκαριστική δήλωση έγινε από την ΕΚΤ στο Eurogroup «δεν ξέρουμε αν την Δευτέρα 22 Ιουνίου οι ελληνικές τράπεζες θα είναι ανοικτές».
Αντιθέτως το Μέγαρο Μαξίμου μιλάει ως συνήθως για επιτυχία και βλέπει λύση..
Το μέγεθος της αποτυχίας για τη δωσίλογη και βαθιά μισελληνική τάξη των Αλητ είναι ιστορικών διαστάσεων… Εχοντας μοιράσει εκατοντάδες δις ρεμούλα στις ολιγαρχικές φαμίλιες και στις πολιτικοεπικοινωνιακές αυλές της ναυαγούν τώρα από διοικητική και πολιτική ανεπάρκεια..  Διαπραγματεύονται επι 5 μήνες επειδή αδυνατούν να τα βρουν με τον ιμπεριαλισμό που τους στηρίζει προσφέροντας από την εποχή του εμφύλιου πολιτική νομιμοποίηση στη ντόπια μαφία.  Ολοι μέσα κι έξω από την Ελλάδα κατάλαβαίνουν ότι υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατον να οργανώσουν το Κράτος λόγω διαφθοράς σε βαθμό ιστορικών διαστάσεων, την οποία οι ίδιοι υπέθαλψαν και  υποθάλπουν παρέα με τις δωσίλογες πολιτικές φαμίλιες.. 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + one =