ΜΙΚΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: ΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ

irak-ekriksi

«Η Βαγδατοποίηση των Αθηνών!» του Νίκου Τοπούζη(ΑΝ.ΕΛ)

ΒΑΓΔΑΤΟΠΟΙΗΣΗ των ΑΘΗΝΩΝ !

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ..

Οι «άξιες» διαδοχικές κυβερνήσεις του 21ου αιώνα φρόντισαν να υποβαθμισθεί ραγδαία το περιβάλλον μας από τα «ανοικτά σύνορα», όπως από τις περιβαλλοντικές αιτίες..  Οι πολιτικοί από καιρό έδειχναν ότι παραιτούνται από το έργο τους, εκτός όταν ωφελούσε την τσέπη και την ανέλιξή τους.  Τώρα ανακύπτει πιεστικό πολιτικό ζήτημα που προκύπτει από την προέλευση των φυγάδων των ιμπεριαλιστικών πολέμων γύρω μας και των διάφορων μεταναστών,  μουσουλμάνων στη μεγάλη πλειοψηφία τους.. Το πρόβλημα ασφαλείας είναι τέτοιο που κανένας δεν θέλει να το δεί… Ποιός θα το χειριστεί σοβαρά, η Τασία ;;

Η «αραβική άνοιξη» ξεκίνησε ως η προσπάθεια των σουνιτικών ηγεμονιών να εκδιώξουν βίαια τους ηγέτες του κοσμικού Ισλάμ από τις ηγεσίες των χωρών τους, ώστε να τους αντικαταστήσουν με ακραίους σουνίτες ομοϊδεάτες τους.  Αυτή η προσπάθεια απέτυχε οικτρά και σήμερα βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτής της αποτυχίας.

Σήμερα μόνο στη Λιβύη και στην Αίγυπτο υπάρχει ακόμη διαμάχη κοσμικού και ακραίου Ισλάμ.  Στη Συρία, στο Ιράκ, στον Λίβανο, στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν και τώρα τελευταία στην Υεμένη, η σύρραξη έχει γενικευθεί ανάμεσα στο σουνιτικό και σιιτικό Ισλάμ με τραγικές συνέπειες.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ξανά στις χώρες που βρίσκονται πίσω από αυτές τις συγκρούσεις και ποιους αντιμαχόμενους ευνοεί η κάθε μία. (σσ. Γενικά παραδεδεγμένο ότι το ισλαμικό Αποκεφαλιστάν είναι έργο των αγγλοαμερικανοϊσραλήτικων μυστικών υπηρεσιών με μαζική λειτουργική υποστήριξη απο τις τουρκικές ανάλογες.)

Αυτό που με ανησυχεί είναι η πρωτοφανής αποστασιοποίηση των Ελλήνων βουλευτών από τον ρεαλισμό της κολοσσιαίας σύγκρουσης που συμβαίνει στη γειτονιά μας.  Ίσως ορισμένοι θεωρούν πως η Ελλάδα βρίσκεται κάπου στη Σκανδιναβία….

Θα ήθελα να ρωτήσω τους βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της ανέγερσης του Τεμένους της Αθήνας: Σουνιτικό ή Σιιτικό;  Ποια πλευρά στη σύγκρουση θα διαλέξει η Ελλάδα; Και γιατί να διαλέξει πλευρά; Τόσο επιτακτική ανάγκη ήταν να ψηφιστεί ο νόμος ανέγερσης ΤΩΡΑ, την ώρα του σπαρακτικού Ισλαμικού εμφυλίου; Πόσο προετοιμασμένη είναι η Ελλάδα να γίνει πεδίο σφοδρής σύγκρουσης των δύο αντιμαχόμενων πλευρών;

Στο παρόν άρθρο δεν θα αναφερθώ καθόλου στο γεγονός πως η ψήφιση υπέρ του Τεμένους αποτελεί ακόμη ένα μεγάλο βήμα Φινλαδοποίησης της Ελλάδος προς την Τουρκία. Το Τέμενος αποτελούσε πάγια ΑΠΑΙΤΗΣΗ του νέο-σουλτάνου Ερντογάν.  Αυτό το θέμα θα εξεταστεί σε ξεχωριστό άρθρο.

Νίκος Τοπούζης

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + fourteen =