Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΛΙΠΑΡΕΙ : «ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ» ! (ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟ)

TSIPRAS POLY KAKIA

ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ «ΑΝΑΝΗΨΑΣ» : Η επιβολή των προτάσεων των τροϊκανών σημαίνει διάλυση της χώρας και της κοινωνίας, οι προτάσεις τους αποβλέπουν στην οικονομική και πολιτική ασφυξία της χώρας. Η ψευδαίσθηση ενός «έντιμου και αμοιβαία επωφελούς συμβιβασμού», οι εύκολες δηλώσεις ότι η συμφωνία «καθαρογράφεται» και είναι θέμα ωρών η υπογραφή της, δεν εγγράφονται απλά σε μια εκδοχή αφελούς οπτιμισμού. Δείχνουν, παράλληλα, μεγάλες ανεπάρκειες εκτίμησης των δεδομένων που συνήθως διανθίζονται με δικαιολογίες για «τακτικές σκοπιμότητες». Η Ευρώπη της Ε.Ε. και της Eυρωζώνης, υπό γερμανική επικυριαρχία, αναδεικνύεται ανίκανη να επιλύσει τον «γόρδιο δεσμό» Ελλάδα, αναζητώντας διαρκώς νέα εργαλεία και πολιτικές στην «ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική»..

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ «ΜΙΛΑΕΙ» !

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΜΟΝΟΝ ΕΝΟΣΩ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

Άκουσα χθες καθως οδηγούσα τον Αλέξη στο ραδιόφωνο να μιλά για μια δυνατή Ελλάδα και μια δυνατή Ευρώπη .

Ντάισελμπλουμ σοβαρός

Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα έχει μόνο μία επιλογή, να κάνει αυτό που της ζητάμε ! Η Ελλάδα δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει σκληρές αποφάσεις που απαιτούνται από τους δανειστές, εάν θέλει να εξασφαλίσει περισσότερα δάνεια και να αποφύγει τη χρεοκοπία

Αναρωτιέμαι που πήγε η διαδικασία, αναρωτιέμαι που πήγανε οι υποσχέσεις, που πήγε η δήλωση ότι τα μνημόνια δεν υπάρχουν πια ;

Ενταξει τα μνημονία μεταφράστηκαν σε συμφωνίες ,αυτό όμως δεν αλλάζει το ποιόν του ανθρώπου δεν αλλάζει την βιολογία δεν αλλάζει τα θέλω του.

Αφού ο ίδιος αυτός ο άνθρωπος μιλούσε παλιά για το πόσο τραγικές είναι οι καταστάσεις απο την στιγμή που συμφωνήσαμε να υπογράψουμε τέτοιες συμφωνίες .

Εδώ και καιρό περνάμε ενα «μανίκι», ένα «μανίκι» φοβερό, τώρα θα σκάσει, αύριο θα σκάσει, σε μια βδομάδα σκάσει, τώρα η ρήξη, μεθαύριο η ρήξη, τώρα θα τα μπουμπουνίσει ο Αλέξης τώρα ο Γιάνης θα τα κάνει όλα πουτ@να .

Που εξυπηρετεί όλο αυτό; Ποιον εξυπηρετεί αυτή η φιλολαϊκή αριστερή κυβέρνηση να δημιουργεί τόσο πολύ έντονο φόβο σε σχέση με όλες τις άλλες ; Υπάρχουν κάποιοι που επενδύουν στο φόβο μας ; Παίζουν κάποιοι παιχνίδια μεγάλα στο εξωτερικό με βάση το φόβο των χρηματιστηρίων;

Ας το δούμε πιο μπακάλικα ρε Αλέξη, σε ψηφίσαν γιατί κουράστηκαν στα ψέματα, σε ψηφίσαν γιατί είπες ότι θα έρθεις και θα τα σκίσεις όλα, εσύ απ’την άλλη μετουσιώνεσαι μέρα με την ημέρα, μέρα με την ημέρα κερδίζεις στην εμπιστοσύνη, μέρα με τη μέρα τα βρίσκεις με τους οχτρούς, ξεχνάς τι έχεις πει, ξεχνάς τι έχεις υποσχεθεί, ακόμα περιμένουμε αυτό τον έλεγχο πια του χρέους και στηρίζεις και λες για μια δυνατή Ευρώπη!!

Λογικό θα μου πεις κάτι πρέπει να πεις … τι να κάνεις αν τους είπες μέσα «όλα άσπρα παιδιά» ..να βγεις και να πεις στον ΛΑΟ σου «όλα μαύρα παιδιά»;…χμμμμμ!

ΝΙΚΟΣ- Κατοχικά Νέα

ΣΗΜ. Οι αμερικάνοι «σύμμαχοι» που τόσο στήριξαν την Αθήνα στην κόντρα με το Βερολίνο απέσυραν  το ΔΝΤ σαμποτάροντας ανοιχτά τη «Συμφωνία». Ψέμματα νά ‘ταν οι τοποθετήσεις τους κατά της λιτότητας? Μήπως για να μας παγιδεύσουν επαναλάμβαναν «οι Γερμανοί να πληρώσουν» ? Αλλά και η Μέρκελ που φάνηκε να στρέφεται κατά της Ουάσινγκτων μαζί με τον Τσίπρα πάλι άλλαξε τροπάρι.. Μήπως τελικά στηρίζουν την «Αριστερά» μόνο για να εξοντώνει τους Ελληνες διεθνιστικά? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΡΟΖ ΠΑΣΟΚ ? 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − 4 =