ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Η Σοφία Βούλτεψη

ΟΙ «ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ»ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ !

Το «μαύρο» στη ΝΕΡΙΤ δεν θα περάσει, λένε !

Με αυτό το σύνθημα-σταθμό, άρχισε να εκπέμπει μέσω διαδικτύου η ΝΕΡΙΤ-OPEN, ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΡΤ-ΟΠΕΝ,  «ξεκινώντας έτσι τον αγώνα των δημοσιογράφων και των τεχνικών για ανεξάρτητη ενημέρωση, μακριά από την κυβερνητική προπαγάνδα», όπως τα «κάρφωσαν» οι συνδικάλες.

Την παρουσίαση του πρώτου επίσημου δελτίου της «ανεξάρτητης ΝΕΡΙΤ», ανέλαβε η Σοφία Βούλτεψη, που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του στις εξελίξεις από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, κάνοντας μάλιστα μια αναδρομή στην επίσκεψη Σαχλαμαρά.

 

Κάτω από τα studio της ΝΕΡΙΤ-OPEN, έχουν μαζευτεί χιλιάδες πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, δηλώνοντας με την παρουσία τους ότι θα σταθούν στο πλευρό των απολυμένων και ότι θα στηρίξουν τον αγώνα τους ενάντια στις ολοκληρωτικές λογικές και το πελατειακό πνεύμα της κυβέρνησης.

 

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, βρίσκεται και η «σέξυ-Οννεδίτισα-που-κανείς-δεν-θυμάται-το-όνομά-της», η οποία μάλιστα έχει ανέβει στα κάγκελα και εμψυχώνει τους συγκεντρωμένους, γράφει ο periodista.gr

 

Παράλληλα, έχει οργανωθεί συναυλία συμπαράστασης με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Νότης Σφακιανάκης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Πέτρος Γαϊτάνος, κα.

 

Τέλος, επρόσωποι της ΝΕΡΙΤ, έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την EBU, προκειμένου να διεκδικήσουν ξανά τα δικαιώματα της Eurovision.

 

Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Στόχος ολων αυτών που μάχονται είναι να υποτάξουν την Ελλάδα. Σ’ αυτό έπαυσαν προσφάτως να διαφωνούν.  Η δουλοφροσύνη των ηγεσιών απάντων δεν αφήνει περιθώρια για άλλη οδό. Ολη η χώρα ξέπνοη αιμοραγεί.

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 2 =