ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑΛΗΤΗ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟ ΞΑΝΑ ! (ΒΙΝΤΕΟ Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ)

TRAGELAFOS MASKES

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ !

 

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ : Ανεπαρκής η ελληνική πρόταση, ξαναλέει η «Ευρώπη» !

Δ.Καζάκης : «Πάμε για κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» με τραπεζίτη πρωθυπουργό» (VIDEO)

Εμφανίστηκε και πάλι ο ανώνυμος «Ευρωπαίος αξιωματούχος». Αυτή τη φορά – και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή – χαρακτηρίζει ανεπαρκή την ελληνική πρόταση και υποστηρίζει πως δεν μπαίνει καν στο τραπέζι. Με την ίδια έκφραση δηλαδή που είχε απορριφθεί και η προηγούμενη πρόταση της Αθήνας.

Ας μήν ανησυχούμε όμως, διότι όπως μετέδωσε από τις Βρυξέλλες ο Μανώλης Σπινθουράκης(ΜΕΓΚΑ), καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως είναι πιθανή μία συμφωνία αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχει μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, αλλά μεσοπρόθεσμο. Αναμένεται, να εξομαλύνει κάπως την κατάσταση.

Οι «δανειστές» θα μας πιέσουν κι άλλο αποσκοπώντας σε  καθυστέρηση πληρωμών μισθών και συντάξεων, ή απώλειας ρευστότητας στα ΑΤΜ με ταυτόχρονο έλεγχο στη ροή κεφαλαίων από την ΕΚΤ ώστε στο τέλος να προκύψει μία κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» με κάποιο τραπεζίτη και πάλι υπηρεσιακό πρωθυπουργό, όπως έγινε με το Λουκά Παπαδήμιο, εκτιμά ο ηγέτης του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης.
Η κυβέρνηση,έκανε μεγάλο λάθος που υπέγραψε τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου γιατί, κατ’ αυτόν τον τρόπο, αποδέχτηκε τις υποχρεώσεις και το χρέος χωρίς να έχει διασφαλίσει τίποτε για τη βιωσιμότητά του, τόνισε ο Καζάκης. 
Όλη η συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη, 

 

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 4 =