ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ 27 ΜΑΪΟΥ (ΚΕΙΜΕΝΟ)

TRAGELAFOS MASKES

Ο ALEXIS θα συζητήσει με τον κ. Γιούνκερ απόψε στις Βρυξέλλες το σχέδιο συμφωνίας με τους πιστωτές της κυβέρνησης και την πρόταση των δανειστών που έχει αποσταλεί στην Αθήνα ως «απόρρητη» και είναι προς διαβούλευση. Μετά, θα ακολουθήσει πολιτική διαπραγμάτευση, ξανά και ξανά μέχρι την ολοκλήρωση της εθνοκάθαρσης στο μισητό ελληνικό λάο.. Εμείς την πρόταση των δανειστών την δημοσιεύσαν χθες πρωι-πρωί με τίτλο ΟΙ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ :» ΥΓ. Η δόση των 300 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ την Παρασκευή θα πληρωθεί , μην τρώτε τα νύχια σας.

ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΟΙ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ

Ιδού η Συμφωνία που έχουν ήδη υπογράψει στις 27.5.2015, την Δανειακή Σύμβαση – Μνημόνιο, πράγμα που είναι ακριβώς την ίδια που έβαλε την υπογραφή η προηγούμενη Συγκυβέρηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Το βίντεο με τη σχετική καταγγελία του Δ. Καζάκη δε λειτουργεί, οπότε δείτε το έγγραφο και τη συμφωνία τους.

Υπογραφές από τους
Γιάννης Βαρουφάκης [Υπουργός Οικονομικών]
Γιάννης Στουρνάρας [Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος]
Αναστασία Σακελλαρίου [Επικεφαλής σήμερα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ)]
Γεώργιος Κούτσος [Αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στο ΤΧΣ]
.
Βρίσκεται στην σελίδα 10:
http://www.7imeres.gr/wp-content/uploads/2015/03/1.pdf
.
Ξυπνάτε λέμε ΔΕΝ υπάρχει ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ κι ούτε ΥΠΗΡΧΕ!
.
Υ.Γ. Θυμηθείτε τότε που μας έλεγαν πως η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ είναι καλή και δεν ‘έχει να κάνει με το Μνημόνιο ενώ παλαιότερα λέγανε άλλα!
Να ξεκαθαρίσουμε: Όταν θέλεις να πάρεις λεφτά [χρέος] από την Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ., πρέπει να πας με Μνημόνιο!! Τόσο απλά πραγματάκια.

 

Φωτογραφία του Δημήτρης Σταματόπουλος.
Δημήτρης Σταματόπουλος: Ναι πρόκειται για επέκταση της Δανειακής Σύμβασης 2 που συνδέεται με το Μνημόνιο 2.  Τότε τι διαπραγματεύονται από την στιγμή που την υπέγραψαν την Συμφωνία;; Τώρα, θέατρο ;;
Νομίζω τα έχουν ήδη συμφωνήσει με τους όρους… Έρχεται Μνημόνιο 3…..με περισσότερους φόρους και «μείωση» αντικειμενικής αξίας ΕΝΦΙΑ, πράγμα που ο ΕΝΦΙΑ θα ‘ναι π.χ. 5% από εκει, 15% αλλού, 7% εδώ κ.λ.π. Θα τα δείτε.. εκτός αν βγω ψεύτης, αν και δε το βλέπω.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen + eleven =