ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

PAGOSMIA ENERGOUMENA

Την πόρτα του Μέγαρου Μαξίμου πέρασαν το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου γίνεται παράλληλα με τη συνάντηση-δείπνο εργασίας Μέρκελ. Ολάντ, Γιούνγκερ στο Βερολίνο όπου θα συμμετάσχουν και οι επικεφαλής των 20 μεγαλύτερων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων (European Roundtable of Industrialists, ERT).

 

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΜΗ ΜΕ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

 

Χρεοκοπώντας πολιτικά ο Σφύριζα σκοτώνει την ελπίδα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού που έφερε την «πρώτη φορά Αριστερά», θριαμβικά στην εξουσία. Επίσης, προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία, στην 5η φάλαγγα του μισελληνισμού μέσα στη χώρα. Τελειώνει το ελληνικό κράτος. 

Επαληθεύονται δηλαδή οι αρνητές του τόπου μας που λένε ότι η σύγχρονη Ελλάδα τίποτα δεν έχει να προσφέρει σε κανένα τομέα, ως κράτος, χωρις ηγεσία πιά..  Με την ίδια ευκαιρία οι ίδιοι «αριστεροί» κύκλοι αποδομούν όλη τη νεώτερη Ιστορία μας και εκμηδενίζουν καταγεγραμμένα ήθη και έθιμα.. Κυρίως, ενδιαφέρονται να αναπλάθουν απαξιώνοντας τα πάντα και να σπέρνουν αμφιβολίες επί παντός έχοντας συγκεντρώσει ξενόδουλες επιστημονικές δυνάμεις μισελλήνων.

Πόσο βαλτοί μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι μια τέτοια εποχή και πόσο ικανοποιημένοι τώρα από το υπονομευτικό τους έργο, που εμπόδισε να αντιδράσουμε στη διάλυση του ελληνικού σύμπαντος και στην εξόντωσή μας… Καθότι πουθενά στον κόσμο δεν έχει εμφανιστεί τέτοια ανοχή, ακόμη και συναίνεση θα λέγαμε, σε αυτοχειρίαση έθνους 10 και βάλε εκατομμυρίων ανθρώπων.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × five =