ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΑΣΟΚ ΤΑ 2 ΑΔΕΡΦΙΑ

Ως δύο αδερφια νοούνται πλέον το πράσινο με το ροζ πα ΣΟΚ ! Μετά τη λαίλαπα «γιωργάκης» είναι τώρα ο Μπαρουφάκης που σέρνει την Ελλάδα, τη στροβιλίζει και την πετά καταπάνω στην Ευρωένωση ! ))

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ !

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΑΡΞΙΑΝΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Στις οικονομικές και σε όλες τις κοινωνικές σχέσεις οι Ελληνες έχουμε υποστεί πρωτόγνωρη καταστροφή. Δεν λειτουργεί τίποτα, λόγω ασυνενοησίας και μηδενικής εμπιστοσύνης μεταξύ μας και προς το Κράτος. Ούτε δημοκρατικό πολιτικό σύστημα μπορούμε νά ‘χουμε πριν αλλάξει ριζικά το κλίμα στην ελληνική κοινωνία(μεταξύ μας).  

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ είναι ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, εκτός κι αν μας τα προσφέρουν όλα έτοιμα, με θεσμούς, νόμους και κανονισμούς ως πακέτο κάποιου «αρρωστου» πειράματος(βλέπε Ιρακ)…  Η διαφθορά έτσι όμως θα παραμείνει και το ναυάγιο είναι σίγουρο και γι αυτό το πείραμα, ειδικά όταν δεν ελέγχουμε εμείς το νόμισμά μας… Οπότε παράλληλα με την Κάθαρση στην κατοχική ιντελιγκέντσια χρειάζεται σχέδιο για ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ μικρότερο και έξυπνα ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ (ΕΚ)ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − eighteen =