ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΛΟ (ΓΑΠ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΚΟ(ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)

Μιλώντας για 5η φάλλαγγα από τις ΗΠΑ, ο Γιωργάκης εμφανίστηκε στο τμήμα Επικοινωνία και ΜΜΕ του Παν/μιου ότι παρακολούθησε το μάθημα Κοινωνική Έρευνα και Δημοσιογραφία προκειμένου να παραχθεί «θετική επικαιρότητα» για το άτομό του… Στα πρώην ελληνικά ΑΕΙ έχουν φυτευθεί 10άδες παγκοσμιοποιητές ως καθηγητές που παράγουν προπαγάνδα «επιστημονική» υπέρ της Κατοχής της χώρας…Ο ΓΑΠ βρίσκεται στο απυρόβλητο της ψευτοαριστεράς σε αντίθεση με την τελευταία συγκυβέρνηση της συμφοράς Τούρκογλου, Σαχλαμαράς.. ))

 Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ …ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ !

ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ  «5η ΦΑΛΑΓΓΑ»  ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις από το παρασκήνιο επιχειρεί ο Κώστας Σημίτης και προτείνει, περίπτωση ρήξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους δανειστές, να κατέβουν μαζί στις εκλογές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι, υποστηρίζουν σύμμαχοι της ροζ κυβέρνησης… Πρόκειται για το γερμανόφρονο κομμάτι των γυφτοπασόκων.

Οι αμερικανόφρονες του πρωτοκαθάρματος «Γιωργάκης», βρίσκονται υπό την προστασία της ψευτοαριστεράς και μάλιστα μια ντουζίνα  από  δαύτους συμμετέχουν στη νέα συγκυβέρνηση Σφυριζανέλ. 
«Αν υπάρχει ρήξη και γίνουν εκλογές, μία λύση υπάρχει. Να κατέβουν μαζί σε μία ομοσπονδία τα κόμματα του ευρωπαϊκού μπλοκ: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Ποτάμι», προτρέπει σύμφωνα με τη Real News, ο πρώην πρωθυπουργός. Ο Χ/Γκεμπελάου αφού τους καραξέπλυνε όλα αυτά τα μαύρα χρόνια στις εκπομπές του τώρα τους δίνει στεγνά με πάσα στους «αμερικάνους» ως υλικό για Κάθαρση, ως κακό Πασόκ..
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σημίτης εκφράζει επιφυλάξεις στους συνομιλητές του ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία, καθώς δεν επιθυμεί να ταυτιστεί με το παλαιό κομματικό σύστημα. Στο «μέτωπο» επιθυμεί να συμμετάσχουν και στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, όπως ο Φίλιππος Σαχινίδης, αλλά όχι ο Γιώργος Παπανδρέου.
Επισημαίνει δε ότι δεν μπορεί επικεφαλής αυτού του ευρωπαϊκού μετώπου να είναι ο Αντώνης Σαμαράς αλλά ένα εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής και γνώστης της οικονομίας, με αρκετούς να εκτιμούν ότι φωτογραφίζει με αυτόν τον τρόπο τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.
Από την πλευρά του ο Α.Τσίπρας για πρώτη φορά κατήγγειλε ότι εκτός από τους γνωστούς «εχθρούς» σε «Βερολίνο, Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον» υπάρχει και ο εσωτερικός «εχθρός» μια «πέμπτη φάλαγγα» που υπονομεύει την διαπραγμάτευση και το εθνικό συμφέρον εξυπηρετώντας φυσικά τα συμφέροντα των ξένων. 
Ξενόδουλη 5Η φάλαγγα έχει καταγγείλει και ο Πούτιν με το κόμμα του «Ενωμένη  Ρωσία» ότι λειτουργούσε στη Ρωσία.  Εχει καταδιώξει και φυλακίσει χιλιάδες πράχτωρες, μέλη ΜΚΟ με χρηματοδότηση από το εξωτερικό, που υπονόμευαν το Κράτος και την Κοινωνία ακριβώς όπως κάνουν και στην Ελλάδα από καιρό, πλήρως ανενόχλητοι μέχρι τώρα.. . 
Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός πολιορκημένης πόλης, ή και εμπόλεμης χώρας γενικότερα, εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Αυτή η προπαγάνδα μπορεί να είναι εγχώριος (εσωτερική), ή να προέρχεται απευθείας εκ του εχθρού (εξωτερική). 
Επίσης, εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, με οτιδήποτε μέσο μπορεί να υπονομεύσει το φρόνημα ή και την ικανότητα των αμυνομένων, ήτοι από δολιοφθορά μέχρι απλή διασπορά ψευδών ειδήσεων, π.χ. ραδιοτηλεοπτικές ανακοινώσεις ή έντυπες προτροπές (φέιγ-βολάν). Ο όρος χρησιμοποιείται συχνά για πολιτικούς λόγους, αλλά εδώ οι δύο χρήσεις συμπίπτουν.. 
Συγκεκριμμένα, ο  Α.Τσίπρας επιτέθηκε κατά της ολιγαρχίας και των βαρώνων των ΜΜΕ από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ονομάζοντάς τους μάλιστα τρόικα εσωτερικού καταγγέλοντας ότι βοηθούν στις επιδιώξεις τους τις «Βρυξέλλες,Βερολίνο, και Ουάσιγκτον».  
Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος δεν βρίσκεται μόνο στο Βερολίνο στις Βρυξέλες ή στην Ουάσιγκτον.
Ο αντίπαλος, ίσως και ο πιο σκληρός, βρίσκεται και εντός των τειχών.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − four =